Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stramme kjedet for Yamaha 2003 Raptor 660

Drivkjeden er ansvarlig for overføring av kraft generert av 2003 Yamaha Raptor 660 er motoren til bakhjulene, og må justeres riktig for å operere effektivt. Over tid vil kjedet strekke og til slutt skli av sine tannhjul. Hvis kjedet er for stramt, kan den brekke eller ødelegge sprocket tenner. Yamaha anbefaler at kjedet skal justeres slik at en 1,18 til 1,77-tommers spekter av bevegelse, for å gi riktig mengde spenning og være i stand til å kompensere for svingarm bevegelser som ATV er ridd i ulendt terreng. Du trenger:
Jack
Ruler eller målebånd
12 og 17 mm open-end skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Hev ATV bak hjulene ut av bakken, ved hjelp av en jekk plassert under ATV ramme.
2

Crouch langs venstre side av ATV, i nærheten av bakhjulet. Trykk ned på midten av den øvre halvdelen av kjedet før du oppretter den mest mengden av bevegelse.
3

Plasser en linjal eller målebånd vertikalt mot kjeden mellom svingarmen og bakre tannhjul. Mål avstanden kjedet kan bevege seg mens skyve eller løfte en kjede med fingeren. Hvis kjedet har mindre enn 1,18-tommers av reiser, er kjedet for stramt - løsne den. Hvis kjedet har mer enn 1,77-tommers eller reise -. Stramme
4

Løsne mutrene fra høyre side av bakakselen hub, bak bak bremseskiven, ved hjelp av en 17 mm open- skiftenøkkel.
5

Løsne kjedestrammertappen bolt låsemuttere fra begge sider av bakakselen hub, med en 12 mm fastnøkkel.
6

Slå både kjedestrammertappen bolter klokken en nøyaktig like mange omdreininger med en 12 mm fastnøkkel til å løsne kjeden, eller mot klokken for å stramme kjedet. Mål kjedestrammingen, som beskrevet tidligere, og foreta justeringer som trengs til kjedet har en maksimal rekkevidde på bevegelse mellom 1,18 til 1,77 tommer.
7

Juster bakakselen ved hjelp justeringshakkene kuttet inn i toppen av den bakre aksel og navet begge kjede-justerbar. Slå kjedestrammerskruen bolter med en 12 mm fastnøkkel, før justering hakkene er på linje med de tilsvarende sporene på begge sider av bakakselen hub.
8

Re-sjekk kjedet og foreta justeringer etter behov. Stram kjedestrammertappen bolt låsemuttere mot bakakselen hub, med en 12 mm fastnøkkel. Trekk til bakakselen hub nøtter mot venstre side av navet, ved hjelp av en 17 mm fastnøkkel.
9

Senk ATV til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111159.html

Previous:
Next:

motorsykler