Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble opp Harley Electric Hansker

Som Harley Davidson motorsykler, er Harley Davidson merke motorsykkel klær ofte møtt med strålende kritikker av ikke bare Harley riding samfunnet, men også motorsyklister av alle riding stiler. Harley Davidson linje av oppvarmede hansker for vinteren og kaldt vær riding er allsidig og enkel å installere med de riktige håndverktøy, og kan utvide ridning sesongen. Harley Davidson oppvarmede hansker kan enten jobbe i tandem med oppvarmet motorsykkel jakker eller dem selv. Du trenger
3/8 tommers stasjon socket satt
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Skru fra hverandre førersetet fra rammen av motorsykkelen for å få tilgang batterirommet. Festebolten er plassert på baksiden av setet. Trekk opp skinn padding i bunnen for å avdekke bolten.
2

Løsne den positive terminalen fra batteriet ved hjelp av fastnøkkel, og deretter installere hanskene 'ledningsnett' røde ledningen til dette punktet. Stram den positive terminalen ned igjen.
3

Trace den negative svarte jordledningen fra batteriet til den nærliggende rammen bakken. Bruk skrutrekkeren til å fjerne rammen bakken, og deretter installere den sorte ledningen fra ledningsnettet til dette punktet, og deretter skrur rammen bakken skruen.
4

Sett setet på motorsykkelen, forlater to spiss elektrisk plug side av ledningsnettet som stikker litt fra under fronten av setet for å gi enkel tilgang når du skal koble de oppvarmede hansker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110808.html

Previous:
Next:

motorsykler