Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Anti Rattle Clip på bremseklosser

Den primære hensikten med en anti-rangle klippet eller våren er å hindre en motorsykkelens bremseklosser fra å flytte overdrevet innenfor bremsekalippernes. Uten en av disse små enhetene, ville motorsykkelen høres ut som det hadde en sokk full av kvartalene knyttet til hvert hjul. Heldigvis kommer moderne motorsykler utstyrt med disse klippene, noe som betyr at de må fjernes og installeres på nytt hver gang du skifter bremseklossene. Ikke bekymre deg: installere anti-rangle klippet er en enkel oppgave. Du trenger
Socket satt
Stikknøkkel
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

unbolt bremsekalippernes fra sin montering ved hjelp av en pipenøkkel . Snu bøylen over og fjerne bremsekloss beholde pinner med en skrutrekker. Trekk bremseklossene ut av bøylen og kast dem.
2

Plasser anti-skrangle klipp mellom de nye bremseklosser. Juster hullene på bremseklossene 'metall backing plater med løkker på anti-skrangle klipp.
3

Trykk bremsekalippernes stempler i bøylen bolig med en flat skrutrekker og slip bremseklossene og anti-rangle klippet i bøylen.
4

Juster hullene på bremseklossene 'metall backing plater med hullene på bremsekalippernes. Kontroller at anti-rangle klippet sløyfer er foret opp med bremseklossens hull. Sett inn låsepinnene gjennom bøylen, bremseklosser og anti-rangle klippet sløyfer. Stram pinnene ned med en skrutrekker
5

Sett bremsekalippernes på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106777.html

Previous:
Next:

motorsykler