Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en kjede Primær til et belte i en Harley Davidson

Alle lager Harley-Davidson motorsykler er utstyrt med en kjede drevet primære. En Harley eier med et ønske om å bruke mindre tid og penger på vedlikehold av sin Harley bør vurdere å konvertere kjeden til et belte drevet primære. Å konvertere til en reimdrift, må du kjøpe en ettermarkedet reimdrift som Harley-Davidson ikke tilbyr en reimdrift. Remdrev er rimelig, og du kan installere en med enkle håndverktøy. Du trenger
Drensvannsoppsamler
unbrakonøkkel
Standard skiftenøkkel satt
Standard socket satt
Grease
Solid bar
Rag
Loctite
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Fjern den magnetiske pluggen med en skiftenøkkel fra undersiden av ytre primære kjeden saken på venstre side av motorsykkelen. Drenere væske inn i et avløp pan.
2

Fjern de 14 boltene som holder den primære kjeden tilfelle, inspeksjonsluke og clutch dekselet på plass med en umbraconøkkel.
3

Fjern clutch remskiveenhet ved å fjerne festeklipsen, clutch trinse adjuster og clutch kurv. Fjern holdeklipsen med en hakke tok og trekk skivene adjuster og kurv ut for hånd. Fjern den primære kjedestrammertappen ved å løsne bolten som holder den på plass med en skiftenøkkel. Fjern kompenserende tannhjulet med en skiftenøkkel og kontakten. Når du fjerner disse enhetene, er kjeden flyttbare hånd.
4

Installer den nye støtten lager og tetting av smøring og setter det inn i indre primære kjeden tilfelle. Trykk forseglingen på plass med en solid bar litt mindre i diameter enn forseglingen.
5

Rengjør indre primære kjeden tilfelle med en fille for å sikre at ingen fremmedlegemer kommer inn nye trinser eller overføring olje.

6

Påfør Loctite til inne splines av koplingsnavet
7

Installer ny reim drivhjul -. en er den nye kompenserende sprocket trinse og den andre er den nye clutch trinse - med belte pakket rundt trinsene på koplingsnavet. Sikre trinsene har tilstrekkelig klaring inne i indre primære kjeden saken.
8

Roter kompenserende tannhjulet med en skiftenøkkel og kontakten for å sikre beltet sporer rett og ikke inn mot motoren.

9

Installer og stram hub og kompensere sprocket nøtter med en momentnøkkel henhold til dreiemoment spesifikasjoner i din Harley-Davidson instruksjonsboken.
10

Sett den ytre primær-kjeden tilfellet, inspeksjon og clutch deksler, pakninger og bolter - med en unbrakonøkkel. Refill det primære med girolje i henhold til bruksanvisningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110571.html

Previous:
Next:

motorsykler