Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Problemer med Kawasaki ZX6R

The Kawasaki ZX-6R eller Kawasaki Ninja er en 600cc sport sykkel. ZX-6R ble først utgitt i 1995 og har vist seg å være svært pålitelig. Den har en fire takter, væskekjølt, doble overliggende cam, fire verdi topplokk tverrstilt i tråd firesylindret motor. Den produserer 107.7 hestekrefter ved 14 100 RPM. Motoren starter ikke
p Hvis motoren ikke starter, bekrefter at sykkelen står i fri. Problemet kan være med startmotoren, starter relé eller startknappen. Et batteri med lav spenning kan også være den skyldige. Defekte eller frynsete ledninger kan forårsake en kort som holder sykkelen fra start. En defekt sikring er et vanlig problem og lett å erstatte.
Dårlig Running

Lav batterispenning, en skitten eller ødelagt gnist slepe, ECU spørsmål, cam og veivakselen problemer er vanlige syndebukkene for dårlig ytelse. Luften passasje kan være tett, eller det kan være et hull i luftrøret. Luftfilteret kan være skitten og du må erstatte det. Til slutt fører til en feil drivstoffpumpe ofte uregelmessig ytelse.
Slipping Clutch

slipping clutch kan være svært farlig. Heldigvis diagnostisere problemet er ganske enkelt. Sjekk friksjonen og stål plate for å se om den er slitt eller vridd. Sjekk for en ødelagt clutch våren. Undersøke koplingsnavet /bolig til ujevnheter. Sjekk den indre clutch kabel for å se at det ikke er brutt. Til slutt, undersøke clutch utløsermekanismen.
Motorstøy

Knocking kan være forårsaket av IC tenneren i ECU. Opphopping av sot i brennkammeret også kan føre til problemer. Lav grad drivstoff vil definitivt føre til at motoren banket. Sjekk for overoppheting eller feil tennplugg. Et stempel dask kan være forårsaket av overdreven avklaring fra stempelet, etter stempel slitasje, eller en bøyd kobler stang. Støy fra ventilene kan være årsaker til feil ventilklaring, en ødelagt ventil våren og en slitt kamaksel peiling eller ventil løfteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111188.html

Previous:
Next:

motorsykler