Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre 2001 660 Yamaha Raptor Starter Clutch

Yamahas 2001 YFM660R Raptor er avhengig av en elektrisk motor for å starte motoren. Dette oppnås ved et sett av tannhjul og en enveis clutch starteren festet til den venstre side av veivakselen. Når startmotoren er aktivert, er veivakselen spunnet i en retning mot urviseren for å bringe motoren til liv. Når den er startet, kan utformingen av starteren clutch veivakselen å spinne fritt uten å engasjere starteren girene. En klaprende eller banke lyd, ledsaget av en manglende evne til å starte Raptor, er en god indikasjon starteren clutch har sviktet. Du trenger
Oil catch skuff 10 |, 17 og 19 mm kontakter
Stikknøkkel
Momentnøkkel
10 og 14 mm halvmåne skiftenøkkel
Strap skiftenøkkel
Svinghjul avtrekker
6 mm unbrakonøkkel
Semi-permanent gjengelåsing lim
Starter clutch bolter
Woodruff viktige
Venstre veivhusdekselet pakning
To liter, SAE 10W-30 Type SE motorolje

Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra ATV.
2

inn en olje oppsamlingsbrett under ATV motor. Oljen pumpes ut gjennom avløpet bolten fra bunnen av motorhuset ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. La oljen renne helt, deretter skru oljen renne bolten på plass for hånd. Skru den bolten til 22 fot-pounds med en momentnøkkel.
3

Fjern sammenhengen forbinder girspaken til Shifter arm, som ligger på venstre veivhusdekselet, ved hjelp av en 10 mm halvmåne skiftenøkkel. Fjern oljerøret fra bunnen av motorhuset, ligger rett under den venstre veivhusdekselet, ved hjelp av en 14 mm halvmåne skiftenøkkel.
4

Følg Magneto ledningene fra baksiden av venstre veivhusdekselet til sin elektriske kontakten på ATV ledningsnett, som ligger under ATV førersetet. Trekk ut pluggen.
5

Ta av starteren dagdriver girdekslet fra øvre høyre hjørne av venstre veivhusdekselet med en 10 mm-kontakten. Trekk i dagdriver giret av akselen sin. Ta til venstre veivhusdekselet og pakningen med en 10 mm-kontakten.
6

Hold AC Magneto svinghjul, som ligger på venstre side av veivakselen med en stropp skiftenøkkel. Fjern svinghjulet mutteren med en 19 mm-kontakten. Fjern svinghjulet bruke et svinghjul avtrekker. Fjern woodruffkilen fra veivakselen.
7

Vend svinghjulet over og trekk i tannhjulet av starteren clutch plassert på baksiden av svinghjulet. Ta av starteren clutch fra svinghjulet med en 6 mm unbrakonøkkel.
8

Plasser den nye starteren clutch mot baksiden av svinghjul og justere skruehullene. Påfør en dråpe semi-permanent gjengelåsing lim på den nye starteren clutch bolt tråder. Skru boltene på plass og stram til 11 fot-pounds. Skyv starter tannhjulet i starten clutch.
9

Slå starteren sprocket klokken for hånd. Tannhjulet skal rotere fritt. Drei tannhjulet mot klokken. Tannhjulet skal låses på plass og slå starteren clutch og svinghjul. Hvis starteren sprocket ikke låses på plass, sørg for at den er satt helt inn starteren clutch. Bytt starteren clutch hvis tannhjulet fortsatt nekter å låse på plass når de roteres mot klokken.
10

Plasser en ny woodruffkilen i groove skåret i veivakselen. Skyv svinghjul, med starteren clutch og tannhjul festet, over veivakselen. Juster hakket kutt i svinghjulet over woodruffkilen. Skru svinghjulet mutteren på plass. Holde svinghjulet stødig med en stropp fastnøkkel og skru mutteren til 110 fot-pounds.
11

Sett venstre veivhusdekselet og en ny pakning på motoren. Stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds. Skyv starteren dagdriver tannhjulet på akselen, og deretter setter dagdriver girdekslet. Stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds. Installere girspaken lenke og oljerøret på motoren. Plugg Magneto kontakten inn i ATV ledningsnett.
12

Fyll ATV oljetank med to liter SAE 10W30 Type SE motorolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111654.html

Previous:
Next:

motorsykler