Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Chrome Brytere på en Sportster

Den skinnende glans av krom kan lage en tiltalende effekt på nesten hvilken som helst motorsykkel. Harley-Davidson tar full nytte av dette faktum ved å tilby et svimlende utvalg av forkrommet kle opp stykker for sin linje av motorsykler, slik at Sportster ryttere å erstatte nesten alle deler av motorsykkelen sin med en strålende kunstverk. Som en siste finishen, styret montert bryter forsamlinger, som er plassert i svart plast tilfeller kan erstattes med forkrommede tilfeller å matche resten av motorsykkelen. Installere nye bytte deksler er ikke vanskelig, men krever en grad av fortrolighet med Sportster kontroller. Du trenger
Torx 27 driver
Torx 25 driver
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skru håndtak-klemme bolter fra forsiden av clutch og bremsehendel abbor med en Torx 27 driver. Trekk clutch og bremsehendel abbor fra styret, og legg dem over frontlys.
2

Løsne skruene fra bunnen av venstre og høyre bryter forsamlinger med en Torx 25 driver. Trekk venstre bryteren forsamlingen ned og ut av styret.
3

Løft toppen av bryteren forsamlinger utenfor styret. Trekk gassvaieren ender ut av gasshåndtaket flens, som ligger på høyre håndtak. Skyv gasshåndtaket ut av styret. Trekk rette bryteren forsamlingen ned og ut av styret. Trekk throttle kabler ut fra bunnen av høyre bryteren forsamlingen.
4

Løsne skruene som fester ledninger og brytere til den nedre halvdelen av begge bryter forsamlinger med en stjerneskrutrekker. Trekk ledningene og slår av bryteren forsamlinger. Legge ledninger og brytere i krom bytte forsamlinger, deretter skru ledninger er boltene på plass med en stjerneskrutrekker.
5

Skyv throttle kabler gjennom bunnen av høyre krom bryter montering. Skyv gasshåndtaket på høyre håndtak, deretter plassere den nedre halvdelen av retten krom bryter montering over gasshåndtaket flens. Sett gassen kabelendene inn i gasshåndtaket flens. Plasser den øvre halvdel av krom bryterdekselet over gasshåndtaket og den nedre halvdel av sammenstillingen. Skru bryteren forsamlingens boltene på plass med en Torx 25 driver.
6

Plasser nedre halvdel av venstre krom bryter montering mot venstre styret. Plasser den øvre halvdelen av bryteren forsamlingen over styret. Skru forsamlingens boltene på plass med en Torx 25 driver.
7

Monter clutch og bremsehendel abbor på styret, og stram håndtak-klammerskruene med en Torx 27 driver.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110836.html

Previous:
Next:

motorsykler