Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Honda CRF 70

The CRF 70F kommer fra en lang rekke mini skitt sykler produsert av Honda Motor Company, som fungerer som en entry-level maskin for yngre ryttere å kutte sine tenner på. Holde denne skitt sykkel i orden innebærer en liten mengde vedlikehold, for det meste i form av motor oljeskift, hver 600 miles eller seks måneder, avhengig av hva som kommer først. Prosessen er lik endre en bil eller lastebil olje. Bruker imidlertid CRF 70F er motoren en rensbar olje skjermen for å filtrere ut rusk i olje, i stedet for et engangs filter-element. Du trenger:
Butikk håndklær
10 og 17 mm stikkontakter
pipenøkkel
dreneringspannen
deler rengjøring spray
Tetteskive
Vridmomentmejsel
1 liter, 10W-40 motorsykkel-spesifikke motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Start CRF 70F og ta det for en kort, fem minutters kjøretur. Stopp motoren og støtte motorsykkelen på støtten sin. La motoren avkjøles i ytterligere 5 minutter.
2

Tørk området rundt olje cap, plassert på høyre side av motoren, med en fuktig butikk håndkle for å fjerne skitt eller støv. Skru av oljelokket og dens vedlagte peilepinnen fra motoren for hånd.
3

Skru ut pluggen fra nedre høyre side av motorhuset, ved hjelp av en 17 mm pipe og pipenøkkel. Tapp ut motoroljen i et avløp pan. Rock the motorsykkel fra side til side, når oljestrømmen har redusert til en lett vedlikeholdslading.
4

Trekk tetningsskive av av spunsgjengene. Rengjør pluggen med en del rengjøring spray, deretter settes en ny tetningsskive over drain plug tråden. Skru pluggen inn i motorhuset for hånd, og stram tappepluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skru boltene fra omkretsen av høyre motor veivhusdekselet, ved hjelp en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk dekslet fra motoren veivhusdekselet å avsløre clutch forsamlingen. Trekk olje skjermen ut fra under clutch montering for hånd.
6

Spray oljen skjermen med en del rengjøring spray for å fjerne fanget rusk fra skjermen mesh. Tørk bort gjenværende partikler med en klut. Skyv olje skjermen inn i motoren, vendt mot den koniske side av skjermen innover.
7

Sett høyre motor veivhusdekselet. Stram til dekslet festeboltene til 7,5 fot-pounds, ved hjelp av en 10 mm pipe og en momentnøkkel.
8

Hell en halv liter 10W-40 motorolje i motoren gjennom oljelokket filler halsen. Tørk bort eventuelt oljesøl, deretter skru oljelokket på plass.
9

Start motorsykkel og la den gå i stedet for tre minutter, slik at oljen kan sirkulere gjennom motoren. Stopp motoren og la oljen bosette ytterligere 3 minutter.
10

Skru av oljelokket for hånd, tørk sin peilepinnen rengjøre med en klut. Sett peilepinnen inn i motoren til oljen cap hviler mot toppen av filler halsen, trekk opp peilepinnen. Legg 1 til 2 oz. av 10W-40 motorolje inn i motoren, hvis oljenivået avlesningen er under det øverste nivået mark trykt inn peilepinnen. Tørk av peilepinnen rent, skru deretter olje hetten på plass for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111272.html

Previous:
Next:

motorsykler