Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre bakdekket på en Suzuki GS500

The GS500F er den siste inkarnasjonen av Suzuki berømte GS-serien av motorsykler. GS tilbyr race sykkel styling og er lett å ri, noe som gjør det attraktivt for nye ryttere. Den GS500F er også lettere å vedlikeholde enn purebred sport modeller, slik at eieren til å utføre et flertall av de rutinemessige oppgaver som er nødvendige for å holde sykkelen på sitt høydepunkt. Imidlertid er dekk erstatning en vanlig misforstått prosedyre for et utrent rytter. Heldigvis, med noen få verktøy, kan nesten hvem som helst fjerne og endre GS500 bakre dekk. Du trenger
Tenger
Breaker bar
Stikknøkkel og stikkontakter
Swing arm stå
Tire strykejern
Tire
Såpe og vann
Vis mer Instruksjoner
en

Fjern splinten fra bakakselen med en tang. Bruk en breaker bar for å løsne den bakre aksel mutteren, men ikke fjern det ennå.
2

Løft den bakre enden av motorsykkelen ut av bakken med en svingarm stand.


3

Løsne kjeden justerbar på begge sider av svingarm med en pipenøkkel og skyver du bakhjulet mot fronten på motorsykkelen for å løsne kjedet. Slip kjedet av bakhjulet er tannhjul.
4

Fjern bakakselen mutter og trekk akselen ut fra svingarmen og bakhjul. Ta oppmerksom på rekkefølgen og steder av avstandsstykkene og skiver på begge sider av bakhjulet.
5

Rull hjulet vekk fra motorsykkel og plassere den på et par treklosser med bremsen rotoren vender nedover. Fjern ventilen kjernen med en kjerne fjerning verktøyet og la dekket for tømming.
6

Break dekkets bead med en perle breaker og presse dekket nedover. Sett et par dekk strykejern mellom dekk og hjul, plassere en i en elleve posisjon og den andre på en. Trykk ned på dekk strykejern å strekke dekket over felgen. Fjern en dekk jern og plassere den i tre posisjoner. presse hardt ned å strekke dekket over felgen. Gjenta til den første leppe av dekket er fjernet.
7

Skyv gjenværende leppe av dekket mot kanten av felgen. Sett et dekk jern mellom dekket og felgen og trykk bestemt til dekket spretter av felgen.
8

Smør kanten med såpevann og slip kanten av det nye dekket over kanten. Strekk den første leppe av dekket over kanten ved hjelp av et dekk jern. Trykk på dekket nedover til den gjenværende leppe berører felgen. Trekk dekket på felgen med et dekk jern.
9

Sett dekkets bead ved å blåse dekket med en luftkompressor. To høyt spretter vil indikere at perlen har satt. La dekk for å tømme litt og sette inn ventil kjerne. Reinflate dekket til et anbefalt dekktrykk og installere hjulet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106946.html

Previous:
Next:

motorsykler