Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparerer jeg en Honda CB400 motorsykkel?

Ifølge Honda Motorsykkel History, Honda CB400 først kom i produksjon i 1975. Mange av disse originale sykler er fortsatt på veien i dag, og enda mer av CB400 etterfølgere, slik som CB400 Super Four fortsatt se road tid. For noen som eier en eldre sykkel, finne en god mekaniker presenterer nok utfordring at mange ryttere velger å gjøre sine egne reparasjoner. Heldigvis ressurser til å bistå i reparasjoner florerer på nettet. Du trenger:
reparere manuell
deleliste
deler
Metric verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en verkstedshåndbok for den spesifikke året av CB400 motorsykkel. Selv originale manualene kan bli funnet på ulike online auksjon nettsteder, kan det bli nødvendig å få en flerårig, multi-sykkel håndboken. Den Clymer motorsykkel reparasjon håndboken dekker Honda CB400 sykler og alle de forskjellige modeller fra 1978 gjennom 1981. Boken inneholder kapitler om generell informasjon, feilsøking, bremser, motor, ramme og girkasse. Det inkluderer også fotografier.
2

Identifiser den delen av motorsykkelen som trenger reparasjon. En rytter kan identifisere noen reparasjon elementer, for eksempel en ødelagt kjede eller ramme skade bare ved å se, men andre deler kan være mer problemer med å identifisere. Å ha et godt diagram som viser stykker og har tegninger eller fotografier kan gjøre en del identifikasjon mye enklere. Du kan få en CB400 detaljert deleliste med tegninger som identifiserer hver del samt delenummeret i PDF-format på nettet. PDF bryter ned sykkelen i deler grupper, noe som gjør det enkelt og effektivt å bruke.
3

kjøpe de nødvendige delene. Finne deler til en motorsykkel som ikke lenger mottar tjeneste fra forhandler kan være en utfordring, men originale deler vises ofte på nettauksjoner, og kan være på lager med online motorsykkel deler leverandørselskaper. Nøkkelen til bestilling av deler fra disse selskapene ligger, er å sikre at de har en legitim virksomhet, og at de fylle ordre basert på delenumre i stedet gjette arbeid. Pass også på at selskapet vil refundere kjøpesummen hvis den delen ikke fungerer og blir returnert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107613.html

Previous:
Next:

motorsykler