Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan vet en 2000 Sportster 883 Fra en 1200

The Harley-Davidson Sportster kom i to motorstørrelser for 2000 årsmodell. Disse motorene ble også montert på noen forskjellige trimmer for det året, for eksempel XL 1200 C Custom, XL 1200 S Sport og XLH Standard 883. Syklene har ulike opptredener og spesifikasjoner selv innenfor de to motor grupperinger og fortelle dem fra hverandre er vanskelig, med mindre du ser på motoren. Men hvis du ikke har en annen Sportster av samme trim og samme år med en annen motor størrelse å sammenligne mot, en grei måte å fortelle hvilken sykkel du har er å se på Vehicle Identification Number. Instruksjoner
en

Finn VIN på motorsykkelen. På Harley-Davidsons, vil dette være på rattet hodet eller på stangen av rammen. 2000 modell år VIN-koden har 17 tegn, så hvis koden du ser på har mindre enn 17 tegn, må det være en annen produksjonsprosess identifikasjonskode.
2

Vask bort VIN å sikre tegn er lesbare. Hvis de ikke er lesbar, prøve å lage en rubbing med blyant og papir for å hente ut tegn. Du kan også se på sykkel dokumenter, som vil ha VIN detaljert på dem. Men det er alltid mer nøyaktig for å få VIN direkte av rammen i tilfelle dokumentene ble svikaktig endret i det siste.
3

Se på det tredje tegnet av koden. For Harley-Davidson motorsykler, står dette tegnet for vektklassen av sykkelen. Tungvektsklassen dekker sykler av 901cc motor fortrengning eller høyere og er utpekt av tallet "1". Den lette klassen refererer til sykler med mindre enn 901cc slagvolum og er utpekt av tallet "4". Hvis sykkelen din har et "1" i den tredje posisjonen av koden da den ble produsert med en 1200cc motor. Hvis nummeret er en "4", ble Sportster produsert med en 883cc motor.
4

Spør eieren hvis sykkelen har blitt oppgradert, da det er mulig å bore ut en 883cc motor til en 1200 motor, og VIN på Sportster vil fortsette å indikere den ble opprinnelig bygget som en 883. Med mindre du er en motor futt, må du ta deres ord for det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109975.html

Previous:
Next:

motorsykler