Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekker jeg min Dirtbike VIN?

Hvis din skitt sykkel ble produsert siden 1981, har det en 17-tegns VIN som identifiserer den som DNA. Ikke to biler hvor som helst i verden har samme VIN. I hver posisjon, bruker koden tallene "0" til "9", og alle bokstavene unntatt "jeg", "O" og "Q" for å unngå å forvirre dem med "1" eller "0". Standardkodene søke om tegn i de første tre stillinger og posisjoner ni og ti. Produserer gjøre opp sine egne koder for de gjenværende tegn. Sjekk din VIN Online

Flere nettsteder tilbyr kjøretøy dekodere for å sjekke din skitt sykkel VIN. Skriv inn VIN i feltene på Decodethis, VINquery eller DMV og klikk på "Enter"-knappen. Decodethis gir detaljert informasjon om skitt sykkel gratis, og tilbyr VINquery detaljert informasjon for en liten avgift, og Dmv gir merke, modell og motor størrelse, sammen med et tilbud om å kjøpe et kjøretøy historie rapporten.
Tegn Felles for alle kjøretøy

Internasjonale koder utgjør de tre første tegnene med det første identifisere landet - "1", "4" og "5" betyr USA, "betyr 2" Canada, "J" betyr Japan og så videre. Tegn to og tre identifisere merke og modell. Karakter ni dekoder fra en formel eller algoritme som forhindrer at noen gjør opp en falsk VIN, og tegnet 10 identifiserer år.

Produsent Tegn

Produsenter bruker tegn i posisjoner fire til åtte for å identifisere spesifikke funksjoner i dirt bike. Loven krever dem til å identifisere hvilken type motorsykkel, linjen, motortype og netto brems hestekrefter, men de kan identifisere andre funksjoner etter eget skjønn. Produsenter bruker de siste syv tegn for å identifisere produksjonsanlegg og serienummeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108846.html

Previous:
Next:

motorsykler