Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerne olje flekker fra en Harley motor

Fjerne oljeflekker fra en Harley Davidson motor er en kjedelig oppgave med mindre motoren er fjernet fra sykkelen og har ikke vært forkrommet eller malt. Oljeflekker på motoren skjemaet når en olje pakning lekker olje. Det samler seg støv på oljeflekker og fungerer som en isolator som kan føre til at motoren gå på varmere drifts temperaturer enn normalt. Skifte slitte pakninger bør gjøres før rengjøring flekker for å unngå tilbakefall. Du trenger
Malerens plast
blå maskeringstape
maskering papir, en rull
Tannbørste, hard-stritter
en tomt kan, halv Quart
Mineral ånder
Painter filler, en boks
Vis flere instruksjoner
en

Cool motoren helt ved å slå den av og la motorsykkelen sitte for en dag.
2

Legg et stykke malerens plast på bakken.
3

Roll motorsykkelen på plast og sette ned stativ.
4

Mask eksosanlegget og motoren ramme med blå maskeringstape. Dekke baksiden av forhjul med et stykke maskering papir. Tape det på plass ved å pakke biter av tape rundt dekk. Sett tape langs baksiden av front dekk gafler. Maskere de nederste sidene av gasstanken. Maskere alle andre deler som ikke vil bli renset for å unngå spruter av white spirit på dem.
5

Sett tannbørsten i halv-liter beholder med bust i bunnen.
6

Hell white spirit inn i beholderen inntil bust på tannbørsten er dekket med væske.
7

Grab tannbørste og skrubb sin bust på oljeflekker i en back-og-tilbake og side-til-side bevegelse. Bruk sirkelbevegelser skrubbing slag på store flate områder av motoren og små frem og tilbake slag i vanskelig tilgjengelige steder. Dypp tannbørsten gjentatte ganger i white spirit etter hvert skrubbing, for å fjerne olje fra bust.
8

Rag av skitten væske på motoren etter hver skrubbing er fullført. Fortsett scrub og ragging teknikk inntil oljeflekker fjernes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108845.html

Previous:
Next:

motorsykler