Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forbedre Hestekrefter i en VT1100

Honda allsidige mid size VT 1100 cruiser ble erstattet av den nye og kraftigere VTX 1300 mellomstore motorsykkel, men har fortsatt en følge av ryttere som liker lett og behagelig styling av VT 1100 . Forbedre VT 1100 strøm er lett nok til at det kan være komfortabelt oppnås på en enkelt ettermiddag , med resultater som kan merkes , ikke bare bekreftet ved hjelp av en dynomometer . Du trenger
Hex fastnøkkel
3/8- tommers stasjon socket satt
Aftermarket eksosrør
Høy -flow luftinntak
Vis flere instruksjoner
1

unbolt aksjen eksosanlegg fra motorblokken ved hjelp av en sekskantnøkkel. Avgassene pendler plassert lenger tilbake langs sidene av motorsykkelen blir holdt på plass ved hjelp av bolter metriske . La de eksos kleshengere på plass, men fjerne eksosrørene .
2

Bolt de nye eksosrør på plass ved hjelp av eksisterende maskinvare . Stram boltene som holder eksos header rørene til motoren for å hindre eksos lekkasjer .
3

Fjern aksjen luftfilteret ved å skru beslaget ligger på bunnen av forsamlingen . Med skruen fjernes , trekker huset ganske enkelt av. Fjern aksjen luftfilteret og erstatte den med den nye high -flow luftfilter , deretter erstatte luften renere boliger og de resterende skruen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110696.html

Previous:
Next:

motorsykler