Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ideer for å bygge din egen skreddersydde motorsykkel hjelm

Iført en motorsykkel hjelm kan redde livet ditt, men for noen er det en lite attraktiv tilbehør. Heldigvis finnes det en rekke måter å custom bygge din egen hjelm for å reflektere din personlige stil. Design din motorsykkel hjelm ved å legge til kunstverk, ved hjelp av statlige farger, tatoveringer og hanekam. Artwork

Bruke skreddersydde skisser for å tilpasse hjelmen kan oppnås ved å legge til bilde eller ord klistremerker, patcher og rhinestones. Bruk maling til airbrush en tilpasset design. Denne teknikken kan være utfordrende, men du kan alltids leie en profesjonell. Airbrushing med maling gir bilder eller slagord et bredt spekter av farger, skyggelegging og detaljer. Et annet alternativ er å male en av dine egne mesterverk på hjelmen. Felles kunstverk sett på syklister hjelmer er ulver, hodeskaller, flammer og drager.
State Farger

Noen motorsyklister ønsker å vise sin patriotiske side ved å male sine statlige farger, flagg eller en stat motto på hjelmen sin. Maleri landemerker som Frihetsgudinnen kan også gjenspeile din hjemland. Bikers ta lange bilturer og liker å la folk få vite hvor de kommer fra og hvor langt de har reist.

Tatoveringer

Bruk av tatoveringer til hjelmen er en annen unik måte å tilpasse den. Noen syklister selv har matchende tatoveringer på armene, ryggen eller kister. Dette er også en god måte å kreve din eiendom, hvis noen mener hjelmen er deres kan du istedet vise dine matchende tatoveringer. Betale skatt til noen spesielle ved tatovering sitt navn til hjelmen eller har sitt bilde malt på.
Hanekammer

hanekammer ikke bare legge fakkel til hjelmen, men de fungerer som en sikkerhetsfunksjon i tillegg. Du kan velge mellom et mangfold av sterke farger og virkelig skiller seg ut fra mengden. Sikkerheten del av mohawk er dens synlighet. Mange ganger når en syklist er involvert i en ulykke med en bil, sjåfører hevder de ikke ser motorsyklisten. Ved å legge denne prangende add-on kan du minske sjansene for å ha en driver treffer deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109184.html

Previous:
Next:

motorsykler