Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Riktig Kickstart Technique

Selv om et økende antall motorsykler innlemme elektrisk tenning systemer , de fleste fortsatt har noen form for manuell kickstart for å starte opp motoren . Ved hjelp av en uriktig kickstart teknikk på motorsykkelen kan resultere i ødelagte deler eller en oversvømmet motor , slik at motorsykkelen ikke kan starte i det hele tatt . Målet er å starte din sykkel med en kvalitet kick, obviating behovet for flere forsøk som kaste bort energi og øke sannsynligheten for at skade motorsykkel. Instruksjoner
en

Sjekk motorsykkelen sin drift for å finne den riktige tenningsforløp for bruk av kickstarter . Noen krever at clutchen stå åpen , mens for andre du trenger for å holde sykkelen i fri mens du holder i clutch .
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri den . Følg sykkel retninger på hvorvidt eller ikke å holde inn clutchen mens kickstarting motoren . Vipp ut kickstarter bar fra låst posisjon . Trykk ned på kickstarter to eller tre ganger med en kraftfull sparker bevegelse.
3

Start matingen motoren gass ved å vri på gassen når motoren hørbart svinger over . Fortsett fôring fôring motoren gass som du løsne clutch og ta motorsykkelen ut av nøytral .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108167.html

Previous:
Next:

motorsykler