Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Hayabusa Øvre kåpe

En av de vanskeligere vedlikehold problemer på moderne sport sykler er å fjerne plast ytterkledning. Disse er ofte laget for å passe veldig godt på motorsykkelen, og mange mennesker er nølende til å fjerne dem av frykt for å bryte plasten. Til sammensatte disse problemene, mange motorsykler bruke plast klipp og fester i motsetning til metall bolter. Disse klips er utsatt for brekkasje og må fjernes med forsiktighet. Suzuki Hayabusa øvre kåpe kan synes vanskelig å fjerne, men med forsiktighet den kan fjernes uten å skade din motorsykkel. Du trenger
Nøkler (metrisk)
Hex Key Set (metrisk)
Vis flere instruksjoner
Fjerne øvre kåpe (første generasjon 1999-2003)
1

Fjern eventuelle ledninger festet på innsiden av kåpen slik at når du fjerner kåpen det ikke vil trekke mot ledningene. Du må kanskje koble noen ledninger slik at de ikke blir skadet.
2

Finn de svarte plast push-nagler på den indre delen av høyre og venstre øvre panelene i nærheten av apparatet målere. Fjern disse push-nagler ved å dra i dem eller bruke en skrutrekker og lirke dem.
3

Fjern de to boltene på hver side av den indre sort panel nær instrument målere.

4

Løsne og fjerne den siste bolten på indre panel ligger i nærheten av styringsgruppen stammen.
5

Løft den indre panelet forsiktig ut.
6

Finn de tre boltene på hver side av utsiden av kroppen paneling og fjerne dem med en skrunøkkel. Disse boltene er på skjøten mellom øvre kåpe og midten kroppen kåpen.
7

Fjern den øvre kåpe forsiktig, være oppmerksom på noen ledninger. Du kan også ha å fjerne speil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109054.html

Previous:
Next:

motorsykler