Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1986 Honda TRX 250 Spesifikasjoner

The TRX 250 Fourtrax var en off -road fire hjul ATV produsert av Honda 1986-1989 . Den ble designet for å appellere til både entry- level ATV entusiaster så vel som mer erfarne amatører, og det vist frem noen av Hondas mest avanserte teknologien i ATV design på den tiden . Selv om det solgte godt , ble det til slutt erstattet av Fourtrax 350 -modellen . Motor og drivstoff levering

TRX 250 ble drevet av en 246 cc totaktsmotor med en Keihin 34 mm PJ oval -slide forgasser. Den hadde en CDI tenning og en fremskutt kick start mekanisme . Motoren hadde et kompresjonsforhold på 7,5 til-1.
Kropp og Transmission

TRX 250 hadde en seks -trinns manuell girkasse . Bilen hadde 4,3 inches bakkeklaring og veide £ 328 . Dens knebøy utforming ga det en kroppslengde på 71,9 inches og en bredde på 44,5 inches , og dens akselavstand var 51 inches . Denne korte , brede makeup tillot det å klemme bakken i svinger eller på glatt underlag .

Dekk, bremser og fjæring

Forhjulsopphenget besto av dobbel A-armer med Pro -Link progressiv sats sammenhengen . Suspensjonen også inneholdt en ekstern demper reservoar og 12 - trinns kompresjonsdemping og 21 -veis rebound justeringer. Doble hydrauliske skivebremser med twin- kalipere var på forhjulene . Bakbremsen var en enkelt hydrauliske disker med en twin- stempel caliper . Forhjulene hadde 10 - tommers dekk og bak hadde 9 - tommers dekk , med aluminiumsfelger på foran og bak .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108571.html

Previous:
Next:

motorsykler