Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motor Spesifikasjoner for 2001 Harley-Davidson Ultra

The Harley-Davidson Ultra Classic Electra Glide er en del av "touring" familie av Harley motorsykler. Disse syklene, også kalt kommoder, er laget for langdistanse pendler, som gjenspeiles i deres godt polstrede avslappet seter, store frontruter å blokkere vind og store ytterkledning. Introdusert i 1965, de Electra Glide-modellene er en del av Harley-Davidson FL serien, som har vært i produksjon siden 1941. Mål

2001 Ultra Classic Electra Glide utfordret en firetakts V-twin motor som fordrevne 88,42 cubic inches. Dens diameter målt 3,6 inches, og dens slag, var 4 inches lange. Boringen er diameteren på sylinderen der stempelet beveger seg, og slaget er avstanden stempelet beveger seg opp og ned.
Effekt og dreiemoment

Denne motoren produserte 67 hestekrefter, eller 48,9 kilowatt, på 5200 rpm. Det produseres også 110 Nm, eller 81,1 fot-pounds, dreiemoment på 3500 rpm. Dreiemoment er et mål på mengden av kraft som kreves for å skru en gjenstand, og dette er den kraft som motoren gjelder for veivakselen. Turtallet refererer til den optimale hastigheten på motoren rotasjon som disse målingene ble tatt.
Fuel

2001 Ultra Classic er motoren bruker en injeksjon drivstoffsystemet . Dens drivstofftanken rommer 4,99 liter.
Egenskaper

Denne motoren ble luftkjølt og hadde en to-ventil, overhead variabel ventil system. Med en gnist per sylinder og en digital CDI, eller utladningstid tenning, oppnådde denne motoren et kompresjonsforhold på 9,2-til-1. Motoren ble tverrstilt, og det hadde en tørrsumpsmøring system, en våt multiple-disc kabel-opererte clutch og en elektrisk starter. Overføringen var en fem-trinns manuell med et belte-type sluttoverføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108572.html

Previous:
Next:

motorsykler