Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik bruker du en 1986 Honda Shadow 700 Motorsykkel

Riding en motorsykkel krever et sett av ferdigheter som folk flest ikke har utviklet seg i deres daglige liv. For å gjøre vondt verre, sett med kontroller som brukes av en motorsykkel ofte føler seg klønete plassert til en ny rytter. Dette bør ikke hindre deg fra å ri den nye-til-du 1986 Honda Shadow 700 parkert i oppkjørselen din. I stedet tar litt tid å bli kjent med motorsykkelen. Læring hvor alle kontrollene er og hvordan du bruker dem før du forlater sikkerheten til oppkjørselen din kan betale utbytte i det lange løp, noe som gjør hver tur sikrere og mye morsommere. Du trenger
Startnøkkel
Vis mer Instruksjoner
Komme kjent med kontrollene
en

sitte på motorsykkel og ta en titt på styret. Høyre håndtak inneholder gassen sin vri grep, front bremsehendelen, på startknappen og dødmannsknapp. Den venstre styret inneholder clutch hendel, choken, blinklys bryteren, frontlys dimmebryter og horn knappen. Rett foran på styret er speedometer, turteller og tenningslåsen.
2

Se ned på de fremre foten pinnene. Spaken under venstre fot pinne er shifter. Den høyre foten pinne i spaken aktiverer bakbremsen. Spark stativet er montert på venstre side av motorsykkelen.
3

Se nederst til venstre side av bensintanken for å finne drivstoff ventil. Drivstoffventilen kan plasseres i en av tre stillinger:. På, av og reserve
Starte Motorsykkel
4

Sitt på motorsykkel og løfte den ut av sin stativ. Nå under venstre side av bensintanken og vri bensinkranen i på-posisjon. Hev stativ med venstre hæl.
5

Slå tenningen på med tenningsnøkkelen. Den grønne nøytral lys skal lyse mellom speedometer og turteller. Trekk clutch hendel på med venstre hånd og trykk på venstre girspaken ned med venstre fot til den stopper. Trykk spaken oppover lett å skifte til nøytral, belyse den nøytrale lys.
6

Trekk choken på venstre styret mot deg for å åpne choken. Plasser de riktige styret 'kill switch i kjørestilling. Trykk på startknappen med høyre tommel for å starte motorsykkelen.
Start og stopp
7

Pull i clutch hendelen og skyv girspaken godt ned med venstre foten for å skifte til første gir.
8

Vri gasshåndtaket tilbake litt for å øke motorens turtall (omdreininger per minutt). Slipp clutch hendel sakte.
9

Åpne gassen videre som motorsykkelen begynner å rulle. Slipp clutch hendel helt.
10

Trekk clutch hendel inn og skyve girspaken oppover fast med venstre fot til å skifte til andre gir. Gjenta etter behov for å gire opp i tredje, fjerde og femte gir.
11

Roll gasshåndtaket forover for å lukke på gassen. Trekk i spaken med høyre hånd eller trykk inn bremsehendelen med høyre fot til å avta.
12

Pull i clutch hendel og trykk på girspaken ned med venstre fot til å skifte til en lavere gear. Slipp spaken og åpne gassen for å fortsette. Gjenta etter behov for å gire ned gjennom girene og tilbake til først.
13

Lukk gass. Bruke bremsene, ved hjelp av enten foran bremsehendelen eller bakre bremsepedalen. Trekk i clutch som du kommer til en fullstendig stopp. Senk stativ med venstre fot og lavere motorsykkelen på den.
14

Place kill switch på høyre håndtak i av-stilling. Slå av tenningen og ta ut nøkkelen. Nå under venstre side av bensintanken og vri bensinkranen til av-posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107519.html

Previous:
Next:

motorsykler