Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Retninger for å erstatte bremsene foran på en 2005 Honda VT750DC Shadow Spirit Motorsykkel

Hondas 2005 VT750 Shadow Spirit omtalt moderne, muskel-sykkel styling og en enkel å ri chassis, slik at Shadow Spirit å bli ridd på en svingete vei eller cruise nedover boulevard. Spirited riding, men tar sin toll på single-caliper brems festet til forgaffelen. Med nok miles, vil skyvelære er bremseklosser svekkes, og til slutt la puten er metall bakplate å huljern inn frambremsen sin rotor. Skifte bremseklosser er en ganske enkel oppgave som nesten alle Shadow Spirit eieren kan fullføre på egen hånd i mindre enn 30 minutter. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Brake rengjøring spray
Bremseklosser
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Velg en flat arbeidsområde og parkere Shadow Spirit på sin kick stand.
2

Ta tak foran bremsekalippernes, som ligger på venstre gaffel ben, med begge hender. Skyv bøylen mot venstre gaffel ben å komprimere bøylen er stempelet i bøylen kropp.
3

Skru av bremsekloss pin plug fra bunnen hjørne av bøylen, ved hjelp av en 5 mm Allen skiftenøkkel. Skru av bremsekloss pin med 5 mm unbrakonøkkel. Trekk bremseklossene ut fra bunnen av bøylen er festet.
4

Spray innsiden av bøylen munn og bremsen rotoren med en brems rengjøring spray for å fjerne buildup eller rusk. La renere tørke i 2-3 minutter.
5

Sett de nye bremseklosser i bøylen munn, plassere en pad på hver side av bremsen rotoren. Vær sikker på at den siden av bremsekloss peker nedover og bort fra målepunktet. Skyv bremsekloss pin i bøylen og gjennom hullene i bunnen av bremseklossene.
6

Skru bremsekloss pin på plass med 5 mm unbrakonøkkel, deretter stramme den til 13 fot -pounds med en momentnøkkel. Skru bremsekloss pin plug på plass med 5 mm unbrakonøkkel. Stram pluggen til 3,3 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Pump foran bremsehendelen flere ganger for å sete bremseklossene mot fremre bremse rotoren. Stopp når du kjenner motstand på bremsehendelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110866.html

Previous:
Next:

motorsykler