Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer LSL Frame Sliders på en 2007 ZX6R

Installere et sett av LSL ramme glidere på en 2007 Kawasaki ZX6R kan virke en skremmende oppgave for ryttere som ikke er kjent med den interne driften av sine maskiner. Imidlertid har LSL forenklet oppgaven for denne modellen, prosjektering glidebryterne for å omgå ZX6R er Aerodynamiske ytterkledning uten å måtte bore eller skjære i dem. Ved hjelp av enkle håndverktøy, kan rammen glidere normalt monteres i en time, men avsatt ekstra tid til å sikre at jobben blir gjort riktig. Du trenger
Torxnyckelsats
Stikknøkkel
Sockets
LSL crash pad kit
Vis flere instruksjoner
en

fjern side fairings fra motorsykkelen ved hjelp av en umbraconøkkel skrur kåpe er festeboltene. Still Fairings side.
2

Finn øvre motorfestebolt på venstre side av motoren. Ved hjelp av en 10 mm-kontakten, ta ut bolten og sett det til side. Finn 8 mm Allen bolt til nederst til høyre i motoren montere og fjerne det med en 8 mm unbrakonøkkel.
3

Plasser venstre ramme skyveknapp braketten over motorfestet, samkjøre brakett med hull fra boltene ble fjernet tidligere. Sett 8 mm Allen bolt følger med kit inn i den nedre festehull og trekk til med 8 mm unbrakonøkkel. Plasser slider crash pad over rammen slider brakett, samkjøre puten sin hullet med hovedmotoren montering hullet. Sett kortere motorfestebolt følger med kit gjennom crash pad og brakett. Stram motorfestebolt med et 10 mm-kontakten.
4

Finn øvre motorfestebolt på høyre side av motoren. Ved hjelp av en 10 mm-kontakten, ta ut bolten. Finn 8 mm Allen bolt til nederst til venstre på motoren montere og fjerne det med en 8 mm unbrakonøkkel.
5

Place rammen til høyre skyveknapp braketten over motorfestet, samkjøre braketten med hull fra boltene fjernet tidligere. Sett 8 mm Allen bolt følger med kit inn i den nedre festehull og trekk til med 8 mm unbrakonøkkel. Plasser slider crash pad over rammen slider brakett, samkjøre puten sin hullet med hovedmotoren montering hullet. Sett lengre motorfestebolt følger med kit gjennom crash pad og brakett. Stram motorfestebolt med 10 mm-kontakten
6

Monter side fairings på motorsykkelen ved hjelp av en unbrakonøkkel for å sette inn og stram kåpen sin festeanordningene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107255.html

Previous:
Next:

motorsykler