Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette Timing på en CR125

Periodisk vedlikehold av Honda CR125 dirt bike inkluderer å sette timing for maksimal motorytelse. Korrekt innstilling sikrer at tennpluggen genererer gnist i forbindelse med forbrenningsslaget av stempelet. Tidspunktet enheten er plassert bak timing dekselet på høyre side av motoren veivhuset. Du vil at tidtakingen ved å rette et merke på et svinghjul med en indikator-pekeren øverst på timingen plate. Innstilling av timing på en CR125 krever noen håndverktøy og en timing lys. Du trenger
Metric socket og skralle
Timing lys
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Løsne og fjern timing dekke bolter med metriske socket og skralle. Lagre boltene og trekk dekselet av for hånd. Fjern forsiktig gummipakningen fra ansiktet av tidspunktet boliger for hånd. Lagre pakningen.
2

Clip den røde ledningen bly fra en timing lys på tennpluggen. Klippet den sorte ledningen bly på den svarte tennspolen wire. Start motorsykkel og la motoren gå på tomgang i normal hastighet.
3

Rett timing lys i indikator-pekeren øverst på timingen plate. Du vil merke at hver Strobe light lyser timing merke på svinghjulet. Tidspunktet er satt når merket er direkte i tråd med indikatoren hver gang lyset blinker.
4

Løsne de små skruene på forsiden av timingen plate en halv omdreining med en flat-tip skrutrekker. Sett tuppen av skrutrekkeren inn i justeringen hakk ved foten av tidspunktet plate.
5

Rett timing lys i indikatoren. Vri håndtaket på skrutrekkeren til høyre eller venstre, som nødvendig, inntil taktmerket er direkte i tråd med indikatoren. Trekk skruene godt på forsiden av timingen plate.
6

Slå av motoren. Koble timing lys fører fra tennpluggen og coil ledningen. Trykk den lagrede gummipakningen inn i fordypningen på forsiden av timingen boliger for hånd. Sett på timing og stram boltene med socket og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111419.html

Previous:
Next:

motorsykler