Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer End Caps på Hånd Grips om Harley-Davidson motorsykler

Mange Harley-Davidson ryttere legge skinn saddlebags, hånd grep dekker med endestykker og lær dusker til sine sykler. Håndtak med endestykker legge en tykkere volum til håndtak for et sikkert grep. Caps beskytte håndtakene fra rubbing på metall ender på styret, som til slutt bærer gjennom etter flere års bruk. Du trenger
Double-stick tape
saks
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ut om tre inches av dobbel-stick tape. Trekk bunnen beskyttende baksiden av båndet og la den henge ned. Trykk på enden av båndet ved den venstre motorsykkel grep nærmest midten av sykkelstyret. Trekk ytterligere bånd fra rullen mens man trekker av beskyttelsen og pakke det rundt grepet i en løs sirkel til den ytre ende av grepet. Gjør 04:56 omdreininger ned lengden på grepet.
2

Plasser en hånd på hver side av åpningen i grepet dekselet. Det er et rør med en spalte ned lengden. Trekk de to halvdelene fra hverandre og plassere dem på venstre grep over tanken med slit peker nedover og til slutt dekselet på den ytterste delen av styret. Trykk dekselet på plass over båndet.
3

Skjær tuppen av hver ende av blonder med saks i en 45-graders vinkel for å skape en spiss tupp. Trekk blonder gjennom hvert hull på hver side av grepet dekselet nærmeste styret slik blonder stikker ut fra hver side i samme lengde.
4

Sett den løse enden av høyre blonder gjennom andre gate til venstre hull. Sett den løse enden av venstre blonder gjennom andre vei til høyre hullet. Fortsett denne prosessen til hele grep med endestykker er tredd opp som en sko.
5

Knyt en dobbel knute i endene av blonder. La overflødig skinn snøring henge ned, eller trimme den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107863.html

Previous:
Next:

motorsykler