Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få en ny nøkkel for en motorsykkel

Å miste en nøkkel til motorsykkelen kan være frustrerende. Hvis du har en annen nøkkel å bruke, kan denne frustrasjonen minimeres fordi, ikke bare vil du fortsatt være i stand til å starte din sykkel, vil du også kunne få en annen nøkkel ganske enkelt. Hvis du har mistet begge tastene som fulgte med sykkelen din, har du færre alternativer for å få en ny nøkkel. Du trenger
Motorsykkel nøkkelen
Key tag nummer
Kjøretøy identifikasjonsnummer
Fødselsnummer
Bevis på eierskap
Vis flere instruksjoner
med en eksisterende Key

en

Ta din eksisterende nøkkelen til din lokale jernvarehandel. Butikker som selger ting for hjem forbedring bør ha en nøkkel cutting maskin.
2

Spør dem om de kan skjære deg en ny motorsykkel tasten. De fleste jernvareforretninger skal kunne kutte en annen tast for deg hvis du har en original en til å kopiere.
3

Sørg for at ny nøkkel fungerer på sykkelen din. Noen taster som er kuttet på jernvareforretninger vil ikke være så nøyaktig som om de var kuttet av forhandler, som kan føre dem til å passe i tenningen, men ikke starte sykkelen.
Med en Key Tag
4

Finn nøkkelen tag som fulgte med motorsykkel nøkler. Dette er en liten brikke som har et identifikasjonsnummer for nøklene dine på den.
5

Ring din lokale motorsykkel forhandler som er dedikert til den helt av motorsykkelen. Forhandlere er de eneste stedene som kan kutte en ny nøkkel for sykkelen din.
6

Gi forhandleren nøkkelen tag nummeret du ha for sykkelen din. De vil bruke dette nummeret til å kutte en ny nøkkel som passer tenningen på sykkelen din. Noen forhandlere kan bare lage én ny nøkkel for motorsykkelen så hold styr på ny nøkkel.
Without a Key Tag
7

Finn kjøretøyet identifikasjonsnummer på motorsykkelen . Dette kan bli funnet på rammen eller på motoren på sykkelen din.
8

Ring din lokale motorsykkel forhandler. Forklar dem at du ikke har den originale nøkkelen tag nummer for motorsykkelen din og se om de kan skjære deg en ny nøkkel med VIN.
9

Gi forhandleren din VIN. Du må gi forhandleren bevis på din identifikasjon og bevis på at du eier sykkelen. Noen sykkel nøklene ikke kan kuttes uten nøkkel koden, så sjekk med din lokale forhandler for å se om sykkelen din er en som kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109083.html

Previous:
Next:

motorsykler