Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for 84 Honda Goldwing GL1200

Honda først lanserte Goldwing serien tilbake i 1975, under navnet GL1000. Ni år senere, ble den neste generasjonen av Goldwing født. Den GL1200 Goldwing Aspencade var en touring motorsykkel utviklet av Honda Motor Company mellom 1984 og 1988. Den Goldwing-serien er fremdeles i produksjon fra 2010. Makt

En fire-sylindret boxer-motor driver Goldwing, som betyr to bredden av to sylindere er plassert på hver sin side av veivhuset, med stempler bevege seg horisontalt. Det er to ventiler til hver sylinder, for åtte totalt. En kamaksel er plassert over brennkammeret, fungerer innenfor topplokkene. Et væske-kjølesystem for motoren sikrer den ikke overopphetes. De fire-takts motor har en forskyvning av 73,2 kubikk inches. Alt dette genererer maksimalt 94 hestekrefter med en hastighet på 7000 rpm. Den produserer også 77,4 fot-pounds av dreiemoment ved 5500 rpm. Sykkelen kan treffe en kvart mile toppfart på 90 km /h, kan reise som kvart mile på 13,3 sekunder og har en samlet toppfart på 151 mph.
Dimensjoner

bakdekket måler 5,1 inches bred med en 4,6-tommers sidevegg høyde omgir et forhjul 16 inches i diameter. Stående på 5,9 inches bred med en 5,4-tommers sidevegg høyde, passer bakdekket en 15-tommers diameter hjul. Setet for den Goldwing er posisjonert 30,8 inches over bakken. Tørrvekten av Honda er 727.5 pounds, noe som betyr at vekten uten væsker, som olje eller drivstoff. Med drivstoff inkludert skjønt, opp til 5,7 liter gass kan holdes i sykkelens tank.

Andre funksjoner

Kraften genereres av motoren er sendt til Hondas hjulene via en femtrinns girkasse med kjede endelig kjøre. En teleskopisk forhjulsoppheng med fire-posisjon anti-drive og air-assisted fjærer som oppgave å absorbere støt i veien. Bak to justerbare støtdempere låne en hånd i å gjøre Goldwing en jevnere kjøring. En elektrisk starter systemet bringer motorsykkelen til liv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109913.html

Previous:
Next:

motorsykler