Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en motorsykkel Trailer Blokker

Motorsykler, store og tunge, kan være vanskelig å transportere. Hvis du har en tilhenger, fest motorsykkel klosser for å gjøre det lettere å transportere motorsykkelen. Bremseklosser tillate deg å binde motorsykkelen til en trailer, immobilisering av hjulene og håndtak og hindre dem fra å flytte vekten. Sjekk instruksjonene oppført med motorsykkel chocks; ulike installasjonsmetoder kan variere fra merke. Mange modeller av bremseklosser arbeide med både tilhengere og lastebil senger, de fleste chock Pakkene vil inneholde de nødvendige montering maskinvare, for eksempel montering og avstands-plater, skruer og vingemuttere. Du trenger:
skrutrekker
Målebånd
maskeringstape
Marker
Drill med 1/4-tommers bit
Motorsykkel chock kit
Skruer
Vis flere instruksjoner
en

Sett hjulkile oppreist på et flatt underlag. Skyver en tapp inn i bunnen av det chock, som forbinder de to hull i baksiden av chock. Sett en skrue i toppen av stud, og stram skruen ved å vri den med klokken med en skrutrekker.
2

Mål din tilhengerens bredde med et målebånd, og markere midten med maskeringstape.

3

Plasser bremseklossen i midten av tilhengeren, over maskeringstape. Spore posisjonen til stenderne ved hjelp av en markør. Sett bremseklossen på bakken.
4

Juster monteringsplate med Hjulkile merkene. Spore plasseringen av skruene med en markør. Sett monteringsplaten på bakken.
5

Sett en 1/4-tommers borekronen mot spores posisjonen til skruen. Borer et hull i overflaten av tilhengeren. Gjenta denne prosedyren for de resterende hullene.
6

Plasser spacer plater på overflaten av tilhengeren slik at de justeres med hullene du boret inn i overflaten. Plasser en montasjeplate på toppen av mellomlagsplaten, holde hullene innrettet. Sett en skrue i hvert av de to hullene i platene. Gjenta denne prosessen for den andre spacer plate.
7

Sett inn en skive på toppen av skruen. Plasser en låsemutter over vaskemaskinen, og stram den ved å dreie den med klokken. Gjenta dette trinnet for den andre skruen.
8

Plasser bremseklossen på monteringsplater. Stenderne i bremseklossen skal gli på monteringsplaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109793.html

Previous:
Next:

motorsykler