Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Yamaha Roadliner Front Tire

Riding på en Yamaha Roadliner motorsykkel med en skadet eller slitt forhjul kan potensielt skape et tap av kontroll som kan føre til alvorlige skader, eller verre. Mens et raskt blikk på din foran dekkets løpebaner kan gi en generell helseattest, er mindre åpenbare skader ofte skjult langs dekkets sidevegger. Når det oppdages et problem, ta ut og sette forhjulet blir avgjørende. Noen spesialiserte verktøy er nødvendig for å fjerne den fremre hjul og dekk fra en Roadliner. Imidlertid er oppgaven ganske grei for de fleste riktig utstyrte Roadliner eiere å fullføre på egenhånd. Du trenger:
6-mm og 19 mm unbrakonøkkel
14-mm-kontakten
Stikknøkkel
Motorsykkel lift
Bungee ledninger
Wax stift
Schrader ventil skiftenøkkel
Bead-bryte klemme
Tre blokker
to dekk strykejern
såpevann
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Park din Roadliner på sin side stå. Løsne den fremre aksel klype bolt på undersiden av høyre gaffel beinet med en 6-mm unbrakonøkkel. Løsne caliper bolter fra både lavere gaffel ben med en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Løsne den fremre aksel fra høyre gaffel beinet med en 19-mm unbrakonøkkel.
2

Løft Roadliner forhjul opp fra bakken med en motorsykkel heis.
3

Skru foran bremsekalippernes festeboltene fra begge gaffel ben, ved hjelp av en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Skyv calipers av forhjul er bremseskiver og bort fra gaffelen bena. Suspendere begge calipers fra styret, med bungee ledninger.
4

Skru forakselen fra høyre gaffel beinet med en 19-mm-kontakt og en pipenøkkel. Støtt forhjulet med én hånd, og trekk akselen ut av hjulet og gaffelen. Marker hjulets rotasjonsretning på siden av hjulet med en voks stift, deretter rulle hjulet vekk fra Roadliner din.
5

Skru forhjulet ventilen stammen hatten for hånd, deretter skru ventilen stammen kjerne med en Schrader ventil skiftenøkkel. La forhjulet for tømming helt, deretter bryte dekkets tetning mot hjulet med en perle-breaking klemme.
6

Lay rattet på sin side over et par tre blokker, heve den nedre brems rotoren over bakken for å unngå skade. Skyv den øvre kanten på dekket ned og bort fra kanten til hjulet.
7

Sett et dekk jern ved en 10:00 stilling, mellom kanten av dekket og den øvre kant av hjulet, etterfulgt av en andre dekk jern plassert ved to posisjoner. Skyv begge dekk strykejern mot midten av hjulet til en del av dekkets leppe er dratt over kanten av hjulet.
8

Opprettholde trykket på ti dekk jern, deretter sakte slipper den andre dekk jern. Reposisjonere gratis dekk jern på det punktet der dekket berører kanten av hjulet, og skyv deretter dekk jern ned til å trekke en annen del av dekket av hjulet. Gjenta til hele øvre halvdel av dekket er gratis.
9

Trekk dekket oppover for å bringe sin nedre halvdel nærmere toppen kanten av hjulet. Ta frem en enkelt dekk jern under dekkets underleppen og hekt den over hjulets overkant. Løft hjulet opp og inn i en oppreist posisjon og støtter den mellom knærne. Trekk dekk jern oppover til dekket spretter helt av hjulet.
10

Lay forhjulet på de tre blokkene. Spray begge sider av erstatning dekkets indre kantene med såpevann, og deretter sammenlignes roterende pil trykt på dekkets sidevegg med rotasjonsretningen merket på hjulet. Lå dekket over hjulet og trykk godt ned til delvis sete dekket over kanten av hjulet.
11

Slip et dekk jern mellom den frie kanten av dekket og den øvre kanten av hjulet . Skyv dekk jern bort fra midten av hjulet for å trekke dekket på hjulet. Gjenta dette inntil det hele nedre halvdel av dekket er montert. Skyv dekkets øvre halvdel nærmere hjulet kanten og dra den over hjulet med dekk jern.
12

Fyll dekket gjennom rattet kjerne-mindre ventilstammen med trykkluft for å tette dekket mot hjulet. Stoppe når dekket høres to høyt spretter. La dekk deflate litt, deretter skru ventilen stammen kjerne på plass med en Schrader ventil skiftenøkkel.
13

Løft forhjulet på plass mellom Roadliner sin gaffel ben, peker dens rotasjonsretning mark unna forsiden av motorsykkelen. Slip forakselen gjennom høyre gaffel ben og gjennom rattet. Skru akselen inn i venstre gaffel beinet med en 19-mm-kontakt og en pipenøkkel, deretter stramme den til 52 fot-pounds med en momentnøkkel. Stram rett gaffel beinet klype bolt til 17 fot-pounds med en momentnøkkel.
14

Slip både foran bremsekalipere over den fremre bremseskiver til de er løst montert over brakettene bygget inn i den nedre gaffel ben. Skru kalipperens festeboltene på plass gjennom begge calipers med en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk til caliper bolter til 29 fot-pounds med en momentnøkkel.
15

Fjern Roadliner fra motorsykkelen løft, senk den på sin side stå. Tørk av rotasjonsretningen mark av hjulet med en klut. Pumpe foran bremsehendelen til du kjenner motstand til re-sete bremseklossene mot de fremre bremseskiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111020.html

Previous:
Next:

motorsykler