Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Liste over Dirt Bikes med olje Injektorer

To-takts motorer krever olje blandet inn i drivstoffet sitt før forbrenning det. Oljen i en totakts-drivstoff er kritisk for smøring av motoren. Tradisjonelt har to-taktere brukt "pre-mix" som er en manuelt blandet drivstoff /olje blanding som helles direkte i drivstofftanken. Noen motorsykkel bruke et automatisk system for å blande olje i drivstoffet ombord på sykkel, gjennom et olje-injeksjon system. Fire Strokes

Listen over skitt sykler med olje injektorer begynner med en eliminering av alle fire-takts motorsykler. Fire-takts motorer bruke en annen smøring metode som ikke krever blander brensel og olje før den passerer inn i forbrenningskammeret. Siden firetaktere har blitt mye mer populært i skitt-biking verden, og firetaktere er nå aktivt racing konkurransedyktig i motocross, er det relativt færre to-takts skitt sykler på markedet i dag, noe som gjør olje-injisert to-taktere mindre populært.
To Strokes

automatisk smøring systemer ble popularisert på 70-tallet med Yamahas AutoLube system, oppfunnet i 1963. Systemet ble innført på deres populære serien med to to-takts street sykler senere å bli kjent som "RDS" og "RZS." Samme epoke brakte AutoLube ankomst på dirt bike scene med Yamahas DT serien i 1968 --- et sted mellom en sti sykkel og en enduro, selv om Auto-lube systemer var ikke så populær på rene skitt sykler som de var på street- gå to-taktere. Autolube systemer, mens praktisk, ikke løse så stor av en teknisk problem for to-takts dirtbikes som har en tendens til å stadig rev høy, så lav, av og på. Autolube systemer justere olje-forhold avhengig av hastigheten på motoren så det er ikke under-smurt med høy hastighet eller over-smøres på lav hastighet. Riding natur fleste smuss-sykler gjorde det greit å over-smøre dem ved lave turtall.

Typer To slag dirtbikes mest sannsynlig å ha Oil Injection

Listen er videre koblet sammen ned til en håndfull kategorier. Motocross dirt bike eiere er veldig opptatt av vekt slik at de er mindre tilbøyelige til å ansette en auto-lube system. Faktisk ingen av de fire japanske produserer, Yamaha, Honda, Suzuki eller Kawasaki, produsere en ren cross totakts med auto-lube. De vanligste skitt sykler i dag som benytter auto-lube er enten dual-sport (on-road/off-road) sykler, enduroløp, eller Jr størrelse Dirtbikes.
Olje Injisert Dirt Bikes

Den første ble Yamahas DT linjen begynner i 1968 og går ut 2008. DTS brukt Yamahas varemerke AutoLube. Jr skitt sykler eller "mini-sykler" plukket opp systemet ut av bekvemmelighet og forsikring som en gutt ikke ville glemme å forblande drivstoff og straks gripe motoren. I tillegg til den lille forskyvning Yamaha DTS, Yamahas PW-serien 50 cc og 80 cc er olje-injisert og fortsatt produseres i dag. For en ganske moderne, voksen størrelse dirt bike, brukte østerrikske produsenten KTM auto-lube i noen av sine EXC200s, men det er ikke et alternativ på nye EXCs og du må sjekke den spesifikke modellen, som noen kom med auto-glidemiddel og noen ikke, selv i samme år. Hvis du vil ha en helt ny voksen størrelse Dirtbike, er Kawasakis KDX 200-serien et godt anmeldt dirt bike og det fortsatt bruker auto-lube.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110356.html

Previous:
Next:

motorsykler