Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Motorsykkel Foot Pegs

Foot knagger tilbyr deg et sted å hvile føttene mens riding en motorsykkel. Foten pinnene er boltet på bunnen av motorsykkelens ramme og er i umiddelbar nærhet til girspaken og på bremsepedalen. Foten pinnene av de fleste street sykler er polstret for komfort og isolasjon mot vibrasjoner, men foten pinnene på dirt bikes er laget av metall med en taggete øvre kant for å holde rytterens føtter sklir av. Foten pinnene kan oppgraderes for rytter komfort eller av hensyn til stil. Du trenger
Skiftenøkkel
Foot plugger
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutteren fra den eksisterende foten pinne ved foten peg støtte på motorsykkelens ramme med en skiftenøkkel i mot klokka. Gjenta denne handlingen for begge foten pinnene. Sett nøttene til side for montering av de nye foten pinnene.
2

Skyv bolten ut av hånden som holder foten pinne til foten pinne støtte. Fjern foten pinne og fjærskiven. Gjenta denne handlingen for begge foten pinnene. Sett boltene og sprengskivene til side for installasjon av den nye foten knagger.
3

Plasser montering enden av den nye foten pinne inn i sporet på foten pinne støtte. Sett i fjærskiven med den rette kanten av skiven som vender mot innsiden av foten pinne støtte. Gjenta denne handlingen for begge foten pinnene.
4

Skyv en montering bolt gjennom monterhullet foten pinne støtte slik at den passerer gjennom våren vaskemaskin og foten pinne. Kontroller den gjengede enden av bolten stikker gjennom den andre siden av foten pinne støtte. Gjenta denne handlingen for begge foten pinnene.
5

tråden en montering mutter på den gjengede enden av monteringsbolten i klokkens retning og trekk til med en skiftenøkkel. Gjenta denne handlingen for begge foten pinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106674.html

Previous:
Next:

motorsykler