Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å ri en Wheelie på en Kawasaki Dirt Bike

Selv farlig og ulovlig på veien, er det svært få manøvrer som assosiert med sporten med motorsykkel ridning som wheelie. Lære å wheelie tar praksis å starte og styre en motorsykkel mens du står den opp på sitt bakhjul. En av de beste måtene å lære å wheelie er på en dirt bike, som Kawasakis KX serie sykler. Lettere, mindre og lettere å kontrollere enn en race-replika sport sykkel, pakker en Kawasaki dirt bike akkurat nok kraft til å holde deg fra å bli overveldet. Instruksjoner
en

Forbered deg selv. Skyv tilbake i setet for å bringe vekten over bakhjulet. Plasser høyre fot over bakre bremsepedalen og trekk i clutch hendel med indeksen og midtre fingrene. Skifte til første gir og sakte slipper clutch hendel. Rull gasshåndtaket tilbake litt for å akselerere unna en fullstendig stopp.
2

Opprettholde en langsom, behagelig hastighet i første gir. Ved hjelp av indeksen og midtre fingrene, trekke i clutch hendel nok til å løsne clutch. Umiddelbart rulle gasshåndtaket tilbake helt og slipper clutchen spaken. Forhjulet skal løfte ut av bakken. Vedlikeholde gass stilling.
3

Hold den bakre bremsepedalen dekket med høyre fot. Trykk den bakre bremsepedalen hvis motorsykkelen føles som det er i ferd med å snu, og dette vil bringe forhjulet ned igjen. Alternativt bruke mer gass for å løfte forhjulet høyere.
4

Roll gasshåndtaket forover og trykk på bakre bremsepedalen for å bringe forhjulet tilbake til bakken. Øv til du er komfortabel nok til å wheelie i første gir, og deretter prøve det igjen i andre gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107223.html

Previous:
Next:

motorsykler