Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bakre Drive Belt på indisk Motorsykler

Hver indiske motorsykkel er annerledes og så er prosessen for å få tilgang til stasjonen beltet. På noen indiske modeller eksosrørene må fjernes fra motoren for å komme til aksel nøtter og bolt og på andre modeller må du fjerne saltasker. Den eneste del av denne prosess som vil være det samme vil bli fjernet av bakhjulet og drivrem. Enhver erfaren indiske motorsykkel eieren vil være i stand til å fullføre denne jobben med de riktige verktøyene. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Wrench
Gummiklubbe
New drivreim
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
1

Park den indiske på flat mark og la eksosrørene å kjøle seg ned hvis sykkelen din må rørene fjernes. Løft sykkelen opp fra bakken ved hjelp av motorsykkelen lift. Fjern boltene som fester rørene til motorblokk og skyv dem av rammen. Fjern aksel mutteren fra akselen med skralle og socket.
2

Bank løs aksel bolt ut av sentrum av akselen med klubbe. Skyver du bakhjulet mot motoren og skyv stasjonen beltet av tannhjulet. Ta av dekselet på siden av motoren som dekker drivreim med skralle og socket sett. Fjern drivremmen
3

Skyv den nye stasjonen beltet på tannhjulet på siden av motoren og bak-hjulet tannhjul. Sett på akselen bolten til midten av bakhjulet og dra drivhjulet tilbake bort fra motoren. Skru akselen mutter.
4

Trekk bakhjulet tilbake som du helt stram aksel mutteren for å feste bakhjulet på plass. Drivremmen skal strammes til spenningen spesifikasjonen for den spesifikke indiske motorsykkel. Sørg for at bakhjulet er helt sentrert på akselen før du strammer aksel mutteren helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107224.html

Previous:
Next:

motorsykler