Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Studs til Saddlebags

spikerslag din motorsykkelens saddlebags er en enkel prosess som har en stor visuell effekt. Hvis du ikke installerer studs riktig, skjønt, kan de redusere integriteten av lær og sette elementene inne i saddlebag i fare. Du kan også installere studs skjeve, noe som resulterer i en lite attraktiv saddlebag. Så lenge du tar deg god tid når spikerslag saddlebags og vær forsiktig, bør du finne det å være en enkel oppgave du kan fullføre i løpet av få minutter. Du trenger
Leather slag
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Tøm innholdet i de salveskene slik at piggene ikke rote dem. Sett din haug av stendere ved siden av salveskene for enkel tilgang.
2

Undersøk salveskene å finne ut hvor du ønsker piggene installert. Installer studs bare på tynne deler av stoffet og ikke gjennom solid Fasader av Saltaske.
3

Hold tynt stykke skinn rett. Plasser stud hvor du vil installere det. Trykk tappen inn i skinn, tvinge et innrykk i overflaten.
4

Trekk tappen vekk fra lær, og ingenting, men hakket på skinn. Plasser et skinn slag over fordypninger og trykk det ned til det skjærer skinn.
5

Poke de ledende delene på baksiden av stud i hullene i skinn. Flip over stykke skinn, slik at du kan se utstikkerne. Bøye utstikkerne med tang før de møter hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109194.html

Previous:
Next:

motorsykler