Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Senk 2007 Kawasaki Vulcan 500

Kawasakis 2007 Vulcan 500 er designet som en entry-level maskin, som tar sikte på å bygge en ny motorsykkel rider tillit. Vulcan inneholdt en lav, 28-tommers setehøyde, slik at rytteren å komfortabelt plassere begge føttene på bakken når i ro. Selv om dette er nok for de fleste, kan enkelte Vulcan eiere ønsker å redusere sin motorsykkel enda lenger for å maksimere deres komfort. Flere selskaper tilbyr senking kits som bruker en adapter for å flytte de bakre støtdempere lenger bak, noe som reduserer setehøyden så mye som 2-1/2 inches. Disse pakkene har en enkel installasjon og normalt omfatte all nødvendig maskinvare. Du trenger 10 |, 12 og 14 mm kontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Motorsykkel jack
Ratcheting tie-down stropper
senkesett
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern setet fra Vulcan 500, ved hjelp av en 10 mm pipe festet til en pipenøkkel. Løsne klemmene som fester både lyddempere til eksosrørene, med en stjerneskrutrekker. Skru den lyddempere 'festeboltene fra motorsykkelens ramme, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt, trekk deretter lyddempere av eksosrørene.
2

Løsne den bakre støtdempere' øvre og nedre bolter, ved hjelp av en 10 mm og en 14 mm pipe, henholdsvis.
3

Løft Vulcan ut av gulvet, ved hjelp av en motorsykkel jack. Plasser en skralle tie-down stropp på begge håndtak, deretter feste stroppene til kontakten for å hindre motorsykkelen velter.
4

Skru av støtdempere 'nedre bolter med 14 mm stikkontakt. Senk svingarm og bakhjul til bakken for nå. Skyv metallfôringene ut av støtdempere 'lavere montering øyne. Sett inn foringer følger med senkesett inn i støtdempere 'lavere montering øyne.
5

Plasser senkesett sin adapter brakett på de støtdempere' festepunkter på toppen av svingarmen. Plasser en dråpe medium styrke gjengelåsingslapp lim på de nedre bolter 'tråder, deretter skru boltene inn i adapteren braketten og svingarm med en 4 mm stikkontakt.
6

Løft bakhjulet og svingarmen til støtdemperne kan være boltet på slutten av senkesett sin adapter brakett. Skru det nye lavere montering bolt, som følger med kit, gjennom støtdempere og i braketten med en 14 mm-kontakten. Stram støtdempere 'øvre festeboltene med et 10 mm-kontakten.
7

Fjern Vulcan 500 fra jack. Skyv lyddempere på eksosrørene og stram lyddempere 'bolter med 12 mm stikkontakt. Trekk til eksos klemmer med en stjerneskrutrekker. Installere setet, med en 10 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110550.html

Previous:
Next:

motorsykler