Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Clean og Lube en motorsykkel Chain

De fleste moderne motorsykler fortsatt bruke kjededrift å drive sykkelens bakhjul. Kjeder, spesielt O-ring eller X-ring typer, tåler heftig mengder dreiemoment og er utformet for å frastøte de fleste elementer som skitt og vann. Men motorsykkel kjedene krever hyppig vedlikehold, som innebærer rengjøring og smøring linkene og pakninger. Du trenger
bakre stativet
Parafin eller WD-40
Rag
Chain lube
Vis flere instruksjoner
Rengjør Chain
1 < p> Ta motorsykkelen ut for en 10 til 15 minutters blast å varme opp kjeden. Når en kjede varmer opp, linkene utvide, maksimere effektiviteten av smøring.
2

Etter du trekker sykkelen inn i garasjen, bruk en bakre stativet å jekke opp bakhjulet. Hvis du ikke har en bakre stativet, stille inn sykkelen på stativ og har en medhjelper lene sykkelen mot støtten, løfte bakhjulet opp fra bakken.
3

Flytt shifter til sykkelens nøytral posisjon slik at bakhjulet beveger seg fritt.
4

Spray parafin eller WD-40 på en fille og ta tak i bunnen av kjeden. Pass på at det er god plass mellom hånden og hver kranken. Sakte snurre hjulet mens du holder et fast grep om kjeden. Gjenta denne prosessen til kjedet er rent. Ta en ren klut og tørk kjedet med den samme prosessen.
Lube Chain
5

Gi kan av kjedesmurningen en god shake, og kontinuerlig bruke glidemiddel til utsiden av kjeden langs den bakre tannhjul. En hel kjede rotasjon vil gjøre utslaget.
6

Tørk overflødig Chain Lube ut av svingarmen, kjetting vakt og andre omkringliggende deler. Sjekk bakhjulet for å sikre at ingen kjede glidemiddel gjort sin vei inn på trinnene.
7

Ta sykkelen for en annen rask spin å la kjeden lube å fullt sive inn

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106564.html

Previous:
Next:

motorsykler