Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage Motorsykkel Sitteputer

En komfortabel motorsykkel sete gjør forskjellen mellom en tur som føles som å sitte på bord og en tur som føles som å sitte i en favoritt lenestol. Enten motorsykkel sete har ett sete som serverer både fører og passasjer, eller to separate seter, kan du lage din egen motorsykkel sitteputer. Du kan også tilpasset passe setene så salen er en glede, ikke en utfordring. Du trenger
Motorsykkel sete pan
Høy tetthet skum
Spray limet selg Electric kniv, File
Marker
Vis flere instruksjoner
1

Bygg opp skum pute. Du kan enten legge skum til eksisterende skum i sete pan eller starte fra scratch. Hvis du starter fra bunnen av, skjære en high-density skum blokk å matche konturene av setet pan så tett som mulig. Bruk den elektriske kniven for store kutt, og en fil for mer presise carving. Bruk spray lim for å feste blokken til setet. Dersom bygge opp eksisterende skum, lim ekstra høy tetthet skum til de områder som trenger ekstra polstring eller støtte.
2

Shape puten. Når spray limet har tørket, kan du bruke en fil for å fjerne eventuelle grove kanter der bitene delta sammen. Forme setet slik at det gir nok rom for rytteren eller passasjerens kropp å sitte komfortabelt uten å bli hot spots. Seter vanligvis føler seg mer komfortabel på lange ritt hvis et lite område er også fjernet for halebeinet, så det blir ikke så mye press plassert på det under lange turer. Gjøre presise justeringer ved hjelp av en markør for å indikere hvor kroppen kommer i kontakt med setet.
3

Test setet. Plasser setet på motorsykkelen og sitte på den i samme posisjon du ville være i hvis du var ridning. Bare skrevende sykkelen med begge beina på jorda fungerer for generell montering, men ikke for finjustering. Sett sykkelen på et senter stativ og få begge føttene på pinnene. Legg merke til alle steder som trenger justering og korrigere dem. Hvis du kan føle et problem nå, vil det bare bli verre etter flere timer med ridning.
4

Dekk seteputen. Du kan lage din egen setetrekk, eller du kan ta setet til en møbeltrekk butikk der de kan dekke det for deg. Hvis du velger å dekke det selv, lage et mønster ut av billig klut for å sikre en god passform før du skjærer inn kostbart skinn stoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109639.html

Previous:
Next:

motorsykler