Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Rivet en Master Link

Sette sammen et nytt MC-kjeden kan synes å være en utrolig vanskelig oppgave hvis du ikke er kjent med kjedens konstruksjon. De frie ender av kjeden er forbundet med et hovedledd, som består av et par side-plater som er presset sammen og deretter naglet på plass. Mens en god medrivende verktøyet er helt nødvendig, å vite hvordan du skal bruke den effektivt vil sørge for at skipsføreren link vil bli festet til kjettingen. Du trenger
Chain trykk
Rivet verktøyet
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Monter O-ringene over mester lenke er backing plate pins , hvis noen. Slip backing plate gjennom baksiden av kjeden til å delta slutten koblinger. Platens pins bør stikke fra forsiden av den sluttet kjeden.
2

Sett O-ringene, om noen, over master lenke er utstikkende pinner. Plasser den ytre sideplate over samleledd pinnene og trykkes på plass, ved hjelp av en kjede pressverktøy. Fjern kjeden pressen.
3

Plasser klinke verktøyet over det første pin på forsiden av kjeden. Stram verktøyets stor justering bolt over stiften og mot siden plate, med en fastnøkkel.
4

Stram verktøyets klinke trykk pin, og bruker sin spake, å flate samleledd pin. Stopp når pinnen er blitt blusset opp en sopp-lignende form.
5

Løsne verktøyets klinke trykk pin og justeringen bolt. Omplassere verktøyet over gjenværende kjedelåsen pin. Flare pinnen, ved hjelp av den metoden som brukes på forrige pin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109275.html

Previous:
Next:

motorsykler