Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Den Installasjon av en motorsykkel LED Kit

Motorsykkel light-emitting diode (LED) aksent lys kits har blitt stadig mer populært som tilpassede motorsykkel utbyggere ser etter nye måter å tiltrekke seg mer oppmerksomhet til sine kreasjoner. Mens installasjonen er enkel, tar det litt planlegging å bestemme hvordan du markere motorsykkel og sin karakteristiske komponenter. Hvem som helst kan stikke en LED-lys pod eller stripe på motorsykkelen sin, men å plassere LED-lys for å maksimere deres effekter samtidig minimere deres obtrusiveness er en kunst. Du trenger til LED lys kontroll modul
alkohol våtservietter
Phillips skrutrekker
Allen fastnøkkel til LED aksent lys
Manöverställare
Vis flere instruksjoner
Control Module Installasjon
en

Fjern motorsykkelens plass for å få tilgang til batterirommet. Velg en plassering i eller i nærheten batterirommet å montere LED aksent lys kontroll modul.
2

Rengjør montering området grundig med en alkohol tørk. Skrell støtte fra kontroll modulen montering tape. Plasser modulen på montering området og trykk godt i 30 sekunder.
3

Koble kontroll modul positive batterikabelen, identifisert av in-line sikring nær kabelens terminalen, til batteriet . Bruk en skrutrekker til å skru kabelen på batteriets plusspol.
4

Koble modulen svarte jordledningen til batteriets negative terminal med en stjerneskrutrekker.
Installere LED Lights
5

Planlegg ønsket aksent poeng på motorsykkelen, for eksempel toppen og sidene av motor, foran og bak fendere, plassen under motorsykkelens ramme eller under kåpe paneler.

6

Bruk en umbraconøkkel for å fjerne eventuelle karosserideler eller fairings er nødvendige for å få tilgang til motorsykkelens ramme og eventuelle ønskede festepunkter.
7

Hold lyset pods eller strimler mot hverandre montering punkt og sjekke at de ikke kommer i konflikt med driften av forgaffel, hjul, hjuloppheng bak eller motor.
8

Rengjør festepunktene med alkohol våtservietter. Skrell støtte fra montering tape på baksiden av lyset pods eller strimler. Plasser lyset på festepunkt og trykk godt i 30 sekunder.
9

Route lysene ledningsnett til kontroll modul, som følge av motorsykkelens eksisterende ledningsnett når det er mulig. Fest ledningene til motorsykkelens ramme eller ledningsnett med nylon strips.
10

Plug lysets ledninger inn i kontroll modul.
Installere Bryter

11

Velg en lett tilgjengelig, men skjult sted på motorsykkelen for å montere bryter. Egnede steder inkluderer området under setet, ved siden av speedometer, under bensintanken eller bak en kåpe panel.
12

Rengjør montering området med en alkohol tørk. Skrell støtte fra montering tape på siden av bryteren. Sett bryteren på festepunkt og trykk godt i 30 sekunder.
13

Route bryteren er ledninger til kontroll modul. Følg eksisterende ledninger når det er mulig. Bruk nylon strips til å feste den løse ledninger til rammen.
14

Plug bryterens ledninger til kontroll modul.
15

Flip bryteren til "On" stilling. Sjekk at alle lysene er tent. Kontroller kablingen tilkoblingen på kontroll modul hvis noen av lysene ikke klarer å belyse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107887.html

Previous:
Next:

motorsykler