Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Design din egen motorsykkel hjelm

Få ting tilsvare spenningen ved å kjøre en motorsykkel på den åpne veien. Dessverre kan reise med motorsykkel være farlig, så det er viktig å utstyre deg med et solid hjelm. Hvis du ikke klarer å finne en hjelm som passer din sikkerhet og mote behov, kan det være tid til å designe din egen hjelm. Designe din egen hjelm kan du injisere litt av din personlighet i utseendet av hjelmen og gir deg muligheten til å tilpasse den til din personlige komfort. Du trenger
Papir
Blyant
Markers
Vis flere instruksjoner
en

Besøk din lokale motorsykkel tilbehøret butikken for å få en idé om hvordan motorsykkelen Hjelmen må passe rundt hodet ditt. I motsetning til sykkelhjelmer, motorsykkel hjelmer har et hardt ytre skall som omfatter hele baksiden av hodet, noe som gir deg mer dekning og sikkerhet enn en gjennomsnittlig sykkelhjelm.
2

Lag en skisse å bestemme formen av hjelmens ytre skall. Du kan ha en hjelm som brytes hele veien rundt hodet med et klart glass visir, eller du kan lage en klassisk hjelm som har et åpent ansikt, men et lukket tilbake. Begge hjelmer stiler arbeid, men stilen som omslutter ansiktet samt på baksiden av hodet ditt kan gi mer beskyttelse i tilfelle en krasj.
3

Dupliser skisse av det ytre skallet , men lage det som en silhuett slik at du kan trekke de forskjellige lag av hjelmens interiør. Den første tynne laget du vil tegne er 1/2-inch tykk hardt ytre skall og deretter støtabsorberende liner (virkningen absorberende skall må være litt tykkere enn den harde ytre skallet). Til slutt legger den tykkeste laget av hjelmen, komforten fôr som kommer i direkte kontakt med hodet.
4

Legg to stropper med en kontakt til den lagdelte bildet. Legg dem i underkant av hvor haken vil passe inn i hjelmen. Disse stroppene kutter under haken for å holde hjelm på hodet ditt hvis du krasjer.
5

Velg farger du vil bruke på din hjelm på utsiden. Lyse farger er det beste alternativet for hjelmen fordi de vil gjøre deg mer synlig for andre bilister. Du kan bruke en enkelt farge eller lage en smart design som inkorporerer flere forskjellige farger.
6

Utarbeide en liste over materialer du trenger til din motorsykkel hjelm. For eksempel trenger du polystyren (styrofoam) for støtdempende fôr på innsiden av hjelmen, myk polstring for komfort foring og solide stropper for den delen av hjelmen som kroker under haken.
7

Draw skisser av hjelmen fra ulike perspektiver (foran, bak og på sidene). Tegn hjelmen som en komplett del av utstyret med den ønskede maling jobb. Dette gir deg en idé om hva det utfylte hjelm vil se ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107744.html

Previous:
Next:

motorsykler