Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Test Bandit Plug Wires på en Suzuki 1200

The Suzuki Bandit 1200 motorsykkel først debuterte på produksjonslinjer i 1996 og fortsatte å bli produsert fram til 2006, selv om USA-markedet har aldri sett dette i fjor av produksjonen. Denne sykkelen har en DOHC inline fire med 16 ventiler og implementerer et avansert kjølesystem. Tennplugger og ledninger må kontrolleres regelmessig som en del av den vanlige vedlikeholdsprosedyrer for å holde sykkelen knirkefritt og effektivt. Du trenger
WD-40
vaskeklut
Multi-krets multimeter med topp spenning adapter
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ledning coupler ut av tennpluggen spiral hetten (også kjent som en tennspole). Rengjør enden av ledningen og metallklipsene med WD-40 og en vaskeklut.
2

Fest en topp spenning adapter til multimeter. Slå mulitmeter på.
3

Sett nålen pekte sondeenden inn i ledningen koblingen. Koble den positive enden av den grønne ledningen til coilen 1, hvit til 2, svart til tre og gult til fire. Den negative enden av hver er å være jordet på noe av metall.
4

Shift dine Suzuki i nøytral, slå av tenningen til "On" og ta tak i spaken clutch. Trykk på "Start"-knappen og dra motoren rundt til noen få sekunder. Mål topp ytelse spenning fra tenning sløyfer.
5

Gjenta forrige trinn for å ta noen målinger. Din høyeste målingen bør lese 80 volt eller mer.
6

Sett koplingene tilbake på tennpluggen spiral caps.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110774.html

Previous:
Next:

motorsykler