Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer In-Line drivstoffilter på en 2005 Yamaha ATV

The bensin i din Yamaha all-terrain bilens drivstofftank kan påvirkes direkte av maskinens ridning miljø, vanligvis sett på som skitt infiltrasjon inn i tanken. Drivstofftilførselen kan også påvirkes indirekte, som innsiden slimhinnen i bensintanken begynner å ruste og bryte opp i mindre partikler som kan tette ATV forgasseren. Installere en ettermarkedet in-line drivstoffilter, som passer mellom drivstofftanken og forgasseren, kan hindre disse miljøgiftene fra forårsaker problemer i det lange løp. Du trenger
10 mm socket
Stikknøkkel
Barberblad
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra din Yamaha ATV, ved hjelp av utløseren plassert på baksiden av av setet.
2

Trekk de øvre hjørnene av både motor dekker, om noen, vekk fra maljer bygget inn i bakskjermen. Trekk motoren dekker bort fra ATV.
3

Skru av drivstofftanken dekselet eller front fender bolter, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk framskjerm eller bensintank dekke av ATV.
4

Skru drivstofftanken festeboltene, ved hjelp av en med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Sett drivstofftanken petcock spaken, som ligger under venstre side av drivstofftank, til "Off" posisjon. Løft tanken litt, og trekk bensinslangen ut av petcock uttaket.
5

Skjær en 2-tommers delen av drivstoffslangen mellom petcock-enden av slangen og forgasseren, ved hjelp et barberblad. Skyv en in-line drivstoffilter inn i forgasseren-enden av slangen, peker pilen trykt på drivstoffilter kroppen mot forgasseren. Skyv den gjenværende delen av slangen på toppen av dieselfilter.
6

Skyv drivstoff slangen på drivstoff petcock uttaket. Skru drivstofftanken festeboltene på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene til 5,1 fot-pounds, med en momentnøkkel. Sett petcock spaken til "On" posisjon.
7

Sett drivstofftanken cover eller framskjerm på ATV, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel .. Stram drivstofftanken dekselet eller foran fender bolter til 5,1 fot-pounds, med en momentnøkkel.
8

Skyv tappene på forsiden av motoren dekker i front fender, skyv de øvre hjørnene av dekslene inn i bakskjermer maljer.
9

Sett ATV setet på setet skinnene. Trykk ned på baksiden av setet for å låse utløseren på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111156.html

Previous:
Next:

motorsykler