Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel Clutch Kabel på Kawasaki KZ1000

Som de fleste motorsykler, ble Kawasakis KZ1000 utstyrt med en justerbar stål kabel for å drive sin clutch. Selv om den tradisjonelle kabel utfører jobben sin godt, vil kabelen strekke noensinne tid, og skaper en følelse av slark i clutch hendel. I verre tenkelige scenarier, kan en altfor strukket kabel knipse og føre til en potensielt farlig situasjon. Som en sikkerhetsforanstaltning bør du skifte clutch kabelen så snart sitt utvalg av justeringen er brukt. Når du har installert den nye kabelen, må du justere den for å hindre at clutchen ikke sklir. Denne metoden kan brukes på alle KZ1000 modeller. Du trenger
12 mm kombinasjonsnøkkel
14 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Tenger
Motorsykkel kabel smøremiddel spray
Splint
Lithium-baserte fett
10 mm fastnøkkel
flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft KZ1000 på sitt senter stand. La motorsykkelen kjølig i minst 30 minutter, hvis den har blitt ridd før du begynner denne oppgaven.
2

Trekk gummidekslet av den øvre clutch kabel justering på venstre håndtak. Løsne kabelen adjuster store mutteren for hånd, og slå kabelen adjuster klokken med en 12 mm kombinasjonsnøkkel til den sitter mot clutch hendel abbor. Dette vil løsne clutch kabelen.
3

Løsne den nedre kabelen adjuster lås mutteren på midten av clutch kabel, som ligger langs motorsykkelens venstre rammen ned rør og eksos rør, ved hjelp av en 12 mm kombinasjonsnøkkel. Slå kabelen adjuster klokken med 12 mm fastnøkkel til ytterligere løsne clutch kabelen.
4

Trekk tønneformet montering i den øvre enden av clutch kabelen ut av fordypningen kuttet i bunnen av clutch hendel. Skyv clutch kabelen ut av sporet kutt i den øvre clutch kabel adjuster, kabelen adjuster låsemutteren og clutch hendel abbor.
5

Skru den venstre foten pinne brakett nøtter, ved hjelp av en 14 mm socket og en pipenøkkel. Trekk foten resten braketten ut av rammens monteringsskruene. Løsne shifter-spaken klype bolt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk shifter spaken ut av shifter skaftet.
6

Skru foran tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren veivhuset, med en stjerneskrutrekker. Trekk tannhjulsdekselet bort fra motoren veivhuset.
7

Trekk splinten ut av stengeventil, som ligger på forsiden tannhjulsdekselet indre ansikt med en tang. Sett enden av clutch kabelen ut av sporet kutt i stengeventil. Slå den øvre kabelen adjuster og låsemutter til sporet kutt i begge deler er på linje med sporet kuttet i clutch hendel abbor. Trekk enden av clutch-kabelen ut gjennom kanalen. Trekk clutch kabelen ut fra motorsykkelens ramme og forgaffel.
8

Smør ny clutch kabel med en motorsykkel kabel-spesifikke smøremiddel spray. Tre den nedre enden av clutch-kabelen, identifisert av den T-formede endebeslag, gjennom gaffelen og inn i kabel-holdere er sveiset på den venstre ramme ned røret til den fremre tannhjulsdekselet.
9

Sett den nedre enden passer inn i stengeventil er hakk, og skyv en ny splint gjennom hendelen for å feste kabelen på plass. Smør stengeventil med lithium-basert fett, og deretter setter den fremre tannhjulsdekselet på motorhuset. Stram tannhjulsdekselet bolter med en stjerneskrutrekker.
10

Skyv shifter-spaken på shifter-akselen under fronten tannhjulsdekselet. Stram shifter-spaken klype bolt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trykk på venstre foran foten pinne brakett på rammens monteringsskruene og skru montering nøtter på plass med en 14 mm pipe og en pipenøkkel.
11

Skyv clutch kabelen tønneformet øvre passer inn clutch hendel er fordypningen. Før kabelen gjennom sporet kuttet i clutch hendel abbor, kabel adjuster og kabelen adjuster låsemutteren.
12

Skru stengeventil skruene fra fronten tannhjulsdekselet, med en stjerneskrutrekker. Løsne utløserspaken adjuster låsemutter, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel. Vri utløserhendelen adjuster klokken til du føler motstand, med en flat skrutrekker. Hold regulatoren på plass og skru til mutteren med 10 mm fastnøkkel. Skru stengeventil skruene på plass med en stjerneskrutrekker.
13

Snu den nedre clutch kabel adjuster, på kabelens midtveis punkt, mot klokken med en 12 mm kombinasjonsnøkkel. Stopp når regulatoren er på sitt halvveis, stram mutteren mot regulatoren med en 12 mm kombinasjonsnøkkel.
14

Slå den øvre kabelen adjuster mot klokken med en 12 mm kombinasjonsnøkkel. Stopp når du kan trekke clutch hendel i 1/8 tommer før den begynner å trekke clutch kabelen. Stram den store mutteren mot kabelen justering for hånd, trekk deretter gummidekslet over adjuster.
15

Nedre motorsykkelen på sin kick stand.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111121.html

Previous:
Next:

motorsykler