Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forlenge forgaffel på en Yamaha XS650 Motorsykkel

Yamaha allsidige XS650 har vært en favoritt plattform for mange tilpasset helikopter og bobber utbyggere siden introduksjonen i begynnelsen av 70-tallet. Mens mange customizers endre XS650 er ramme for å få den raket-out stil, vil motorsykkelens forgaffel må utvides for å fullføre utseendet. Utvide gaflene, men pleide å være en stor oppgave som krevde fabrikere utvidet rør eller ta deler fra andre motorsykler. Heldigvis har flere produsenter begynt å produsere gaffel rør med en fire-tommers forlengelse spesielt for XS650, forenkle hele prosjektet på et minimum. Du trenger 12 Ferieleiligheter, 14 og 22 mm kontakter
Stikknøkkel
Jack stå
Soft-Jawed skrustikke
6 mm unbrakonøkkel
22 mm fastnøkkel
Catch pan
9 mm Allen hode socket
Socket forlengelse
flat skrutrekker
Fork olje
to forlengede gafler rør, 4-tommers
Fork sel
Seal driver
to tidsplan 80 PVC rør, 4,75-tommers
Vis flere instruksjoner
en

Park din XS650 på sitt senter stand, deretter plassere en jack stå under motor for å løfte forhjulet opp fra bakken. Unbolt foran bremsekalippernes fra høyre gaffel ben, ved hjelp av en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten. Skru forakselen mutteren med en 22 mm fastnøkkel, og dra akselen ut av gaffelen og hjulet.
2

Løsne øvre og nedre gaffel klemme sin klype bolter med en pipenøkkel og en 12 mm socket. Trekk gaffelens ben ut fra bunnen av gaffelens klemmer, ved hjelp av en vridende bevegelse. Sett en av gaffel bena vertikalt i en soft-Jawed skrustikke.
3

Skru løs mutterne fra akslingen holdere på bunnen av gaffel ben, med en pipenøkkel og en 12 mm socket. Trekk hetten av de gaffel ben, så skru bolten fra bunnen av gaffelen nedre skyve med et 6 mm unbrakonøkkel. Skru av topplokket fra øvre gaffel røret, ved hjelp av en 22 mm fastnøkkel.
4

Trekk gaffel våren ut fra toppen av den øvre gaffel røret, fjern deretter gaffel beinet fra skrustikke din. Hell gaffel olje ut fra den øvre gaffel røret inn i en få kjøpt.
5

Skru av demper stang fra innsiden av gaffelen tube, med en 9 mm Allen hodet socket festet til socket forlengelse. Trekk av spjeldet stang ut av gaffelen benet. Plasser gaffelen beinet tilbake i skrustikke din.
6

Trekk gummistøvel av toppen av den nedre gaffel glideren. Lirke låseringen ut fra toppen av den nedre gaffel glideren, hvor den møter gaffel røret, ved hjelp av en liten, flat skrutrekker. Skyv gaffel røret nedover, dra den opp kraftig for å velte røret og gaffel segl fra nedre gaffel beinet. Gjenta til du kan fjerne røret helt.
7

Coat den nye 4-tommers utvidet gaffel rør og en ny gaffel segl med frisk gaffel olje. Skyv gaffel rør inn i den nedre gaffel glideren. Kjør ny gaffel tetningen inn i den nedre gaffel glideren, ved hjelp av en tetning driver. Smekk låseringen over gaffel segl, skyv gummi støvel ned gaffel røret og på den nedre gaffel glideren. Skyv demper stang inn i gaffel røret, og deretter skru den på plass med 9 mm Allen hodet socket.
8

Fyll gaffel tube med 5,25 qts. av gaffel olje. Pumpe gaffel røret flere ganger for å fjerne eventuelle luftbobler fanget i gaffel olje. Skyv gaffel våren inn i gaffel røret. Plasser en 4,75-tommers lengde på timeplanen 80 PVC-rør i løpet av våren. Skru topplokket på gaffelen tube.
9

Installer de resterende fire-tommers utvidet gaffel røret på andre gaffel beinet, ved hjelp av samme metode. Installere gaffel beina bort på XS650 din, etter det motsatte metoden for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110824.html

Previous:
Next:

motorsykler