Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki Eliminator Specs

Shozo Kawasaki grunnla sitt firma i 1896, og formålet var å bygge tungt utstyr jernbane rullende materiell, skipsbygging og elektro kraftverk. Men selskapet slått sin oppmerksomhet til motorsykler i 1960. De Kawasaki motorsykler fikk selskapet et godt omdømme, som inkluderte den blant de fire store japanske MC-selskaper, blant annet Honda, Suzuki og Yamaha. Den Kawasaki Eliminator er et eksempel på hvorfor Kawasaki motorsykler tåle. Størrelse

Høyden på Eliminator 41,3 inches, setehøyde 26,8 inches og bredde 30,7 inches. Bakkeklaringen på sykkelen er 6,1 inches og akselavstand 57,9 tommer. Drivstofftanken rommer 3,4 liter med sykkelen veier bare £ 282.
Engine Informasjon

forskyvning av motoren er 7,57 kubikk inches. Luftkjøling Motoren har en ensylindret og fire slag med to ventiler per sylinder. Kompresjonen er 9.6:1. Boringen er 2,2 inches, mens hjerneslag er 2,1 inches. Brenselet systemet har en forgasser og er anordnet i et enkelt overliggende cam, SOHC. Tenningen er CDI, eller utladningstid tenning. Sykkelen har seks hastigheter og er drevet av en kjede.
Fjæring og bremser

Rammen består av en dobbel-vugge og er laget av high- strekk stål. Den rake er 34 grader. Den forstillingen består av 33 mm teleskopisk gaffel og bakhjulsoppheng består av stål swing arm samt doble sjokk. Den fremre bremsen består av en enkelt plate, mens den bakre bremsen består av en trommelbrems. Forhjulet er 90/90-17 mens den bakre dekket er 130/90-15.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109460.html

Previous:
Next:

motorsykler