Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en 1975 Yamaha RD 350 Motorsykkel som ikke vil bo kjører

Motoren på 1975 Yamaha RD350 krever en kombinasjon av luft, drivstoff og gnist for å kjøre skikkelig. Sjansen er at hvis en eller alle tre av disse forutsetningene mangler, vil RD350 ikke holde en jevn tomgang, eller enda verre, vil nekte å operere i det hele tatt. I de fleste tilfeller er disse problemene forårsaket av dårlige tennplugger, plugget drivstoff jetfly innenfor motorsykkelens forgassere eller luftlekkasjer gjennom flensene som fester forgassere til motoren. Identifisere problemet er gjort ganske raskt, men selve reparasjonen kan ta en time eller mer å fullføre. Du trenger
Spark plug socket
Stikknøkkel
tennplugger
Forgasser rengjøring spray
10 og 17 mm kontakter
Flat-skrutrekker
Container
Phillips skrutrekker
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
Diagnostisering Din RD350
en

Trekk tennplugg kabler på toppen av din RD350 motor. Skru tennpluggene fra motoren med en Plugghetter og en pipenøkkel, koble deretter tennpluggene inn i tennplugg kabler. Plasser endene av tennpluggene mot motoren. Kick-start på motoren, som du ville gjort for å starte RD350, og se elektrodene på endene av tennplugger for en blå gnist. Hvis en gnist er til stede, deretter tennpluggene er gode. Skift tennpluggene hvis en gnist er ikke til stede. Skru tennpluggene på plass på toppen av motoren, ved hjelp Plugghetter, og koble kablene på toppen av tennplugger.
2

Start RD350 motor med kick-start hendelen , ved hjelp av drossel for å opprettholde en jevn tomgang. La motoren tomgang på plass for 2 til 3 minutter, deretter lukke choken. De forgassere må renses, som beskrevet i kapittel 2, om motoren stopper umiddelbart. Fortsett til neste trinn hvis motoren fortsetter å gå.
3

Spray en liten mengde forgasser rengjøring spray på gummi inntak flenser, mellom forgasser og motor, mens motorsykkelen er kjører. Lytt til motoren. Et inntak lekkasje er tilstede, via en rift i gummien flens eller flenser, hvis motorens tomgang dråper plutselig mens forgasseren rengjøring spray påføres. Hvis motorens tomgang forblir jevn, spray gummi flenser, mellom forgassere og motorsykkelens luft boks, med forgasser rengjøring spray og lytte etter en nedgang i motorens tomgang. Erstatte inntaket flenser hvis lekkasjer er til stede i hver ende av forgassere.
Rengjøring av Carburetors
4

Lås setet låsen på venstre side av RD350 din, så løfte setet opp inntil den er åpnet helt. Ta tak i baksiden av bensintanken og trekk den opp og litt av motorsykkelens ramme. Slå tankens petcock - drivstoff ventil - til "Off" posisjon, trekk deretter sitt drivstoff linjer av. Trekk gasstanken bort fra styret før det kan fjernes helt fra RD350 din.
5

Skru ut bolten fra bunnen av rammen til høyre dekselet med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk dekselet bort fra rammen, og løft den oppover før det kan fjernes helt.
6

Løsne klemmene som fester forgassere til luft boksen og motor flenser, med en flat skrutrekker. Trekk forgassere ut av av flensen og ut fra den høyre side av motorsykkelens ramme. Skru av forgasser topp caps for hånd, trekk deretter throttle kabler, topp caps og gasspjeld ut av forgassere.
7

Hold forgassere over en beholder, og deretter skru den store flottørkammeret dreneringspluggene fra bunnen av forgassere, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Tømme gjenværende gass i float kamre i beholderen din. Trekk forgassere av gummi drivstoff linje som blir med dem.
8

Skru float kamre 'bolter, med en stjerneskrutrekker, og trekk begge kamre bort fra bunnen av forgassere. Spray kamrene med en liberal mengde forgasseren rengjøring spray for å fjerne buildup som kan tette de forgassere 'jets senere. Sett kamrene til side.
9

Vend forgassere over og skru den store hoveddysen, som ligger i sentrum av forgassere 'underside, med en flat skrutrekker. Skru av pilot jet fra hver forgasser, plassert til høyre for hoveddysen tårn, med en flat skrutrekker. Spray kroppen, drivstoff passasjer, viktigste og pilot jets av forgassere med forgasseren rengjøring spray. Blås trykkluft gjennom drivstoff passasjer og jetfly for å fjerne eventuelle gjenværende rusk eller tresko.
10

Monter forgassere, etter motsatt rekkefølge, og deretter setter dem inn RD350 din.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110924.html

Previous:
Next:

motorsykler