Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Felles Motorcycle Oil Pressure

Hver motorsykkel motor er forskjellig, og derfor trykkavlesninger vil være annerledes. Press vil også variere med temperatur og turtall. En egen håndbok er nødvendig å vite nøyaktig press krav, men det er noen grunnleggende retningslinjer for press. Systemer
p Det er to grunnleggende oljesystemet i en motorsykkel - våte og tørre sump systemer. Våtsump systemer er lik de i en bil. Oljen ligger i en bunnpanne og pumpes til motordeler av en mekanisk drevet oljepumpe. Den tørre sump har en ekstern reservoar og pumper olje fra reservoaret til motoren og tilbake igjen gjennom olje-linjer. Tørr sump systemer er vanligvis lavere trykk systemer. Begge systemene bruker et filter for å rense oljen.
Bilder Pressure Factors

Mange ting påvirker trykket, inkludert mengde og type olje, temperatur og turtall. Oljenivået må sjekkes ofte, og riktig olje spesifikasjonen må brukes for å oppnå ideell oljetrykk. Sjekk med din forhandler for spesifikasjonene til din sykkel. Utetemperatur og oljetemperatur påvirker trykket også. På varmere dager, vil oljetrykket være lavere. Selv om de fleste sykler tåler lavere trykk på tomgang, når visse turtall er nådd, skal trykket øke også.
The Bottom Line

fleste sykler trenger noen press på tomgang og mellom 20 og 90 psi på ulike turtall. Hvis oljen lyset flimrer på tomgang eller måle faller inn i den røde, undersøke smøring system fra bunnen opp, inkludert filter og olje linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110146.html

Previous:
Next:

motorsykler