Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre O-ring i My Harley Sportster er Shifter

Harley-Davidson Sportster Shifter sjakter trenge gjennom ytre primære harddisken dekselet. På Sportsters med mid-mount kontroller, monterer Shifter fotarmen direkte til shifter akselen. Sportsters med fremover kontroller har Shifter fotarmen koblet til Shifter akselen gjennom mellomliggende kobling. Siden den primære kjøre saken inneholder olje for å smøre den primære stasjonen og transmisjonskomponenter, er akselen forseglet med en shifter akseltetning, som ser ut som en O-ring når den er installert, men er faktisk en O-formet ermet. Dette seglet hindrer oljelekkasje og vanninntrengning. Alder og høy bruk kan føre til at shifter akseltetning å svekkes og mislykkes. Du trenger:
Allen driver
Ratchet
Spring-krok verktøyet
New shifter akseltetning
HD Primary kjedekasse Glidemiddel eller tilsvarende
Foot-pound momentnøkkel
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Legg merke til plasseringen av spaken eller kobling på Shifter kilesporene før demontering.
2

Fjern shifter fotarmen eller shift linkage spaken klype skrue, ved hjelp av en skralle og Allen driver. Trekk fotarmen eller kopling av shifter akselen. Skyv gummi Shifter skive av Shifter akselen.
3

Trekk den gamle Shifter akselen forsegle ut av fordypningen sin i primær kjede-dekselet ved hjelp av en fjær-krok verktøyet. Vær forsiktig for å unngå riper i finish på den primære dekselet.
4

Smør innsiden og utsiden av den nye shifter akseltetning med fersk kjede-saken smøremiddel. Skyv den nye Shifter akseltetning på Shifter akselen til den bunner ut i sin nisje i den primære kjede-dekselet.
5

Installer gummiskiven, Shifter foten spaken eller kobling, og klype skrue, posisjonering spaken eller sammenhengen som det var før demontering. Stram klype skruen til 16 til 20 fot-pounds, med en fot-pund momentnøkkel og Allen driver.
6

Tørk smøremiddel fra den primære dekselet med en ren, myk, butikk fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111592.html

Previous:
Next:

motorsykler