Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fjerne Baffle Fra en '08 Honda CRF 150F

The 2008 Honda CRF150F er et mindre volum off-road motorsykkel som er designet for å hjelpe nye ryttere finpusse sine ferdigheter. Å tillate CRF150F skal brukes på statlig eide ridning stier, Honda har utstyrt sin lyddemper med brann-forebygge gnistfanger og en baffel for å redusere volumet av sin eksos notat. Gnistfangeren og baffel bør fjernes med jevne mellomrom for å rense bort sot som slippes ut av eksosen for å hindre lyddemperen fra tilstopping. Flytter, rengjør og installere baffel og gnistfanger er grunnleggende oppgaver som kan gjennomføres av de fleste CRF150F eiere i løpet av kort tid. Du trenger:
10 mm socket
Ratchet
5 mm unbrakonøkkel
Parts-rensemiddel spray
Air kompressor
Eksos pakning
Momentnøkkel

Vis mer Instruksjoner
Baffle fjerning
en

Parker CRF150F på sin side stå og la den avkjøles i minst en time.
2

Fjern alle tre bolter feste skjerf stikkontakt cap til lyddemperen kroppen, ved hjelp av en skralle og en 10 mm-kontakten. Ta tak i stikkontakten og trekk hele endestykket og den vedlagte gnistfanger ut av lyddemperen kroppen.
3

Roter uttaket endestykket til du kan se det runde hullet boret inn i bunnen av uttaket, være forsiktig med å bøye skjermen mesh gnistfanger. Fjern bolten som fester hvelven til uttaket, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk hvelvet ut av stikkontakten.
4

Rengjør metall backing plate som hvelvet hvilte mot i slutten cap utløp, ved hjelp av en parts-rensemiddel spray. Tørk straks med en klut.
5

Spray gnistfangeren skjermen med en parts-rensemiddel spray for å fjerne noen lys carbon oppbygging. Fjerne eventuelt gjenværende rester med trykkluft.
Baffle Installasjon
6

Roter baffel til sin montering hullet er på linje med boret hull i bunnen av uttaket endestykke . Skyv baffel på plass til den sitter mot backing plate i stikkontakten. Skru baffel monteringsbolten tett på plass.
7

Trekk kobber eksos pakningen ut fra utløpet enden av lyddemperen kroppen og erstatte den med en ny pakning.
8

Roter uttaket endestykket til baffel montering bolt hullet er vendt ned. Skyv gnistfanger inn i lyddemperen kroppen til slutten cap sitter mot pakningen.
9

Screw alle tre bolter i hullene boret inn i stikkontakten endestykket for hånd. Stram boltene til 10 fot-pounds, med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111787.html

Previous:
Next:

motorsykler