Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Carburetors Vs . Fuel Injection

Carburetors har eksistert siden 1866 , da Siegfried Marcus ble innvilget patent for sin " roterende børste forgasseren. " Innsprøytning har nesten erstattet forgasseren i den moderne motorsykkel industrien , men begge har betydelige fordeler . Hvordan fungerer de

En forgasser er avhengig av en strøm av luft til sylinderen . Ved å avskjære denne strømning , synker trykket i forgasseren , forårsaker brensel som kan trekkes av et lite kammer inn i luftstrømmen og å skape drivstoff-luft- blanding som er antent i sylinderen. Bensininnsprøytning spray drivstoff direkte inn i sylinderen.
Forgassere

Forgassere er en billig og enkel komponent. Deres lett konstruksjon og god gassrespons passer dem til enhver applikasjon . Ugunstige værforhold kan drastisk redusere sine resultater og hemme driften alle sammen.

Fuel Injection

Innsprøytingsanlegg systemer gir bedre ytelse egenskaper . Større kontroll over drivstoff -luft-blandingen betyr høy toppeffekt , pålitelighet og ikke behov for en choke for å hjelpe å starte motorsykkelen. Deres undergang er kompleksiteten av deres design, noe som gjør dem dyrere og vanskeligere å vedlikeholde og endre .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109433.html

Previous:
Next:

motorsykler