Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer Motorsykkel Bremser

En motorsykkel bremser er det eneste som er i stand til å bremse maskinen ned trygt og effektivt. Identifisere og reparere problemer i bremsesystemet så snart de blir tydelig kan gå en lang vei å holde deg selv og andre trygge. Dessverre har de fleste nye motorsyklister ikke er kjent med en motorsykkel bremser eller hvordan de fungerer, noe som gjør det vanskelig å reparere mindre problemer. Utføring de riktige reparasjoner kan gjøres ved å følge en enkel feilsøking. Du trenger
Bremsevæske
Clear plastslange
Jar eller container
Wrench satt
Bremseslanger
Crush skiver
Allen nøkler
Brake rotor
Høy styrke tråd låselim
Bremsekalipper
Brake master sylinder
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser problemet. Ta oppmerksom på eventuelle åpenbare tegn på skade, for eksempel bremsevæske lekkasjer eller skadede brems slanger. Ta motorsykkelen for en kort prøvetur, om nødvendig. Ri sakte i et trygt miljø og føler for unormal bremsingen, for eksempel en myk, ikke-responsive bremsehendelen eller vibrasjon ved oppbremsing.
2

Kontroller bremsesystemet visuelt, ser spesielt etter tegn på skade langs brake master sylinder, fittings, slanger og kalipere. Lekkasjer på bremseslanger er vanligvis forårsaket av pin hull eller rifter i slangen er fôr. Lekkasjer kan også være forårsaket av en skadet master sylinder eller målepunktet. Inspisere brake rotors for fordreining, skade eller overflaten arrdannelse. Inspiser caliper og bremseklosser, på jakt etter unormal pad slitasje og skader på bøylen interne stempel.
3

Luft bremsekretsen å gjenopprette en myk bremsehendelen til stand. Ta av lokket fra brake master sylinder er væske reservoaret og topp det hele med ny bremsevæske. Finn avluftningsventilen på bremsekalippernes og slip et stykke klar plast slange over det. Plasser den andre enden av slangen i en krukke eller beholder. Åpne ventilen litt med en skiftenøkkel og trekk i spaken for å tvinge en liten mengde bremsevæske inn i slangen. Lukk ventilen og slipp spaken. Gjenta til bremsevæske i slangen er klar og uten bobler og rusk. Hold Væskebeholderen fullstendig til alle tider.
4

Bytt lekker bremse slanger. Renne bremsekretsen av væske gjennom bøylen er lufteventilen. Ta ut "banjo" bolter som fester bremseslangen til master sylinderen og caliper trekk slangen bort. Sett inn en ny slange, plassere en ny forelsket skive på hver ende av slangen montering. Sett banjo både gjennom skivene og montering, stramme det sikkert med en skiftenøkkel. Luft bremsekretsen, som beskrevet i trinn tre.
5

Sett på bremsen rotoren til å løse vibrasjoner når man bremser. Ta ut den aktuelle hjulet fra motorsykkelen. Fjern bremsen rotoren fra rattet, med en unbrakonøkkel. Installere den nye skiven, på hjul, bruke en dråpe høy styrke tråden låselim til hver rotor bolt. Installere hjulet på motorsykkelen og erstatte bøylen er bremseklosser for å hindre unormal slitasje og arrdannelse.
6

Erstatte en lekker caliper eller master sylinder. Drenere væske fra bremsepedalen krets gjennom bøylen er lufteventilen. Fjern komponentens banjo bolt og trekke bremseslangen bort fra den. Fjern bøylen eller master sylinder fra motorsykkelen og installere en ny dimensjon eller master sylinder i stedet. Luft bremsekretsen som skissert i trinn tre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107300.html

Previous:
Next:

motorsykler